Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
30 квітня 2015 р.

Рішення виконавчого комітету "Про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

21 квітня 2015                                                                                                                    № 91


Про затвердження списків громадян,
поставлених на квартирний облік,
виділення житла підприємствам,
громадянам міста, видачу ордерів

 

Відповідно до підпункту 2 пункту "а" та підпунктів 6, 7, 8 пункту "б" статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" і розглянувши пропозиції управління квартирного обліку та приватизації житлового фонду Чернігівської міської ради про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

1. Виділити згідно зі статтею 54 Житлового кодексу України –

…, сім’я з трьох  осіб (він, дочка, онук),  кімнату № 2, житловою площею 12,4 кв.м,   комунальної   квартири  № … по вулиці ….   Проживали  у  кімнаті № …, житловою площею 16,4  кв.м, цієї ж квартири.

2. Змінити статус:

2.1. За клопотанням комунального підприємства «Деснянське» Чернігівської міської ради

2.1.1. Службової однокімнатної, житловою площею 16,4 кв.м, квартири № … по вулиці …. Надати квартирі статус житлової та закріпити за зареєстрованою і проживаючою у ній …, одною.

2.1.2. Службової однокімнатної, житловою площею 17,3 кв.м, квартири № … по вулиці …. Надати квартирі статус житлової та закріпити за зареєстрованим і проживаючим у ній …, сім’я з двох осіб (він, син – 1983 року народження).

2.2. За клопотанням  8 навчального центру  Державної спеціальної служби транспорту

2.2.1. Службової трикімнатної, житловою площею 62,5 кв.м, квартири № … по вулиці …. Надати квартирі статус житлової та закріпити за зареєстрованим і проживаючим у ній …, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, два сини).

2.2.2. Службової двокімнатної,   житловою площею  29,9 кв.м, квартири №… по вулиці …. Надати квартирі статус житлової та закріпити за зареєстрованим і проживаючим у ній …, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син).

2.3. За клопотанням Новозаводської районної у місті Чернігові ради

2.3.1. Однокімнатної, житловою площею 17,4 кв.м, квартири № … по вулиці… з гуртожитку на житлову та закріпити за зареєстрованим і проживаючим у ній …, одним.

2.4. За клопотанням комунального підприємства «Новозаводське» Чернігівської міської ради

2.4.1. Кімнати № … житловою площею 19,0 в.м,  по вулиці… з гуртожитку на житлову та закріпити за зареєстрованою та  проживаючою у ній …, сім’я з двох осіб (вона, дочка).

2.5. За клопотанням Чернігівського обласного академічного українського музично-драматичного театру імені Т. Г. Шевченка

2.5.1. Однокімнатної, житловою площею 19,1 кв.м, квартири № … по вулиці … з гуртожитку на житлову та закріпити за зареєстрованим і проживаючим у ній …, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дві дочки).

2.6. За клопотанням управління Служби безпеки України в Чернігівській області

2.6.1. Двокімнатній, житловою площею 32,5 кв.м, квартирі № … по вулиці … надати статус службової.

2.7. За клопотанням комунального підприємства «ЖЕК-13» Чернігівської міської ради по вулиці Волковича, 4

2.7.1. Однокімнатної квартири № …, житловою площею 12,5 кв.м, з гуртожитку на житлову та закріпити за зареєстрованим та проживаючим у ній …, одним.

2.7.2. Однокімнатної квартири № …, житловою площею 16,9 кв.м, з гуртожитку на житлову та закріпити за зареєстрованим та проживаючим у ній …, сім’я з двох осіб (він, син).

2.7.3. Однокімнатної квартири № …, житловою площею 12,5 кв.м, з гуртожитку на житлову та закріпити за зареєстрованим та проживаючим у ній …, одним.

2.7.4. Однокімнатної квартири №…, житловою площею 13,9 кв.м, з гуртожитку на житлову та закріпити за зареєстрованою та проживаючою у ній …, сім’я з двох осіб (вона, син).

2.7.5. Відмовити  в   зміні   статусу однокімнатної, житловою площею 13,1 кв.м, квартири №… та в закріпленні її за зареєстрованим і проживаючим у ній …, сім’я з двох осіб (він, син), у зв’язку з забезпеченістю житлом згідно з діючими нормами за іншою адресою, а саме – двокімнатною, житловою площею 28,98 кв.м, квартирою № … по вулиці …, де зареєстровано дружину.

по проспекту Миру, 249

2.7.6. Кімнати № …, житловою площею 28,4 кв.м, комунальної квартири № … з гуртожитку на житлову та закріпити за зареєстрованим та проживаючим у ній …, одним.

2.7.7. Кімнати № …, житловою площею 19,5 кв.м, комунальної квартири № … з гуртожитку на житлову та закріпити за зареєстрованим та проживаючим у ній …, одним.

2.7.8. Кімнати № …, житловою площею 19,7 кв.м, комунальної квартири № … з гуртожитку на житлову та закріпити за зареєстрованим та проживаючим у ній …, одним.

2.8. Згідно   з   постановою Кабінету Міністрів України від 31 березня 2004 року № 422 «Про затвердження Порядку формування фондів житла для тимчасового проживання та Порядку надання і користування житловими приміщеннями з фондів житла для тимчасового проживання» включити до фонду житла для тимчасового проживання

2.8.1. Кімнату № …, житловою площею 19,3 кв.м, що має статус гуртожитку, по вулиці ….

3. Поставити на квартирний облік:

3.1. Включити до загальноміської черги та першочергового списку:

3.1.1. …, сім’я з трьох осіб (вона, син, дочка), яка мешкає за договором найму по вулиці ..., квартира  № … (відсутність житла).

3.1.2. …, одну, яка мешкає у гуртожитку по вулиці …, кімната № … (відсутність житла). Включити до першочергового списку згідно зі статтею 22 Закону України «Про міліцію».

3.1.3. …, сім’я з двох осіб (він, син),   який   мешкає   у   приватизованій  однокімнатній, житловою площею 11,7 кв.м, квартирі №… по вулиці …, де ще зареєстровано та проживають: дружина і матір (відсутність мінімального розміру житлової площі).

3.1.4. …,  одного, який мешкає за договором найму по вулиці  …, квартира №… (відсутність житла). Включити до першочергового списку згідно з медичним  висновком.

3.2. Включити до позачергового списку:

3.2.1. … – 1992 року народження, одну, як дитину,  що позбавлена  батьківського піклування, яка мешкає  по вулиці …, гуртожиток №…  (відсутність житла).

4. Внести зміни до складу сім’ї:

4.1. …, сім’я з п’яти осіб (вона, чоловік, дочка, онук, онука),   на   квартирному   обліку  у загальноміській черзі з 12 липня 1983 року. У зв’язку зі смертю чоловіка – … та на підставі поданої заяви виключити його зі складу сім’ї.

4.2. …, сім’я з трьох осіб (вона, два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 20 грудня 1984 року та у  першочерговому списку з 22 січня 2007 року. На підставі поданої  заяви включити до складу сім’ї онуку – …     4.3. …, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), на   квартирному   обліку   у   загальноміській  черзі  та  першочерговому списку з 17 вересня 2012 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї  колишню дружину – ….

4.4. …, сім’я з двох осіб (він, дружина), на квартирному  обліку  у   загальноміській  черзі   та   першочерговому  списку з 18 листопада 2008 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї сина – ….

4.5. …, сім’я з двох осіб (він, дружина), на квартирному обліку у позачерговому списку з  16 березня 1998 року. На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї дружину – ….

5. Відмовити в постановці на квартирний облік:

5.1. … – 1998 року народження, одній, що позбавлена батьківського піклування. Навчається у Чернігівській загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІІ ступенів Чернігівської обласної ради. Після повернення має право на проживання у приватному двокімнатному, житловою площею 42,9 кв.м, загальною площею 63,4 кв.м. будинку № … по вулиці …, де буде забезпечена  житлом згідно з діючими нормами.

5.2. … – 1998 року народження, одній, дитині-сироті, яка  зареєстрована у трикімнатній, житловою площею 39,0 кв.м, квартирі № … по вулиці …, де ще зареєстровано: тітка, сестра, син сестри, як такій, що забезпечена житловою площею згідно з діючими нормами. Фактично проживає в прийомній сім’ї…

6. Зняти з квартирного обліку

6.1. Як таких, що померли:

6.1.1. …, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку з  19 вересня 1994 року.

6.1.2. …, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі та першочерговому списку з 26 грудня 1996 року.

6.2. Як таку, що покращила житлові умови, в результаті чого відпали підстави для надання іншого житлового приміщення –

6.2.1. …, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік – …, син – …), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 14 серпня 1981 року.

6.3. Згідно  з  поданою заявою –

6.3.1. …, одного, на квартирному обліку у позачерговому списку з 20 серпня  1990 року.

7. Затвердити списки громадян, поставлених на квартирний облік в організаціях міста:

7.1. Управління Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України в Чернігівській області –

На   квартирний  облік на загальних підставах з 10 вересня 2001 року до 25 листопада 2013 року зараховано 20 сімей, з яких до позачергового списку зараховано одну сім’ю.

У зв’язку з відсутністю у квартирній справі поновлених довідок тимчасово  не затверджувати на обліку сім’ю ….

8. Згідно  з   постановою Кабінету Міністрів України    від 31 березня 2004 року № 422 «Про затвердження Порядку формування фондів житла для тимчасового проживання та Порядку надання і користування житловими приміщеннями з фондів житла для тимчасового проживання» з міського  фонду житла для тимчасового  проживання виділити:

8.1. …  кімнату, житловою площею 19,3 кв.м, № … по вулиці … на сім’ю з трьох осіб (вона, дві дочки), тимчасово, на один рік, на час ремонту будинку, постраждалого від пожежі по вулиці ….

8.2. За клопотанням комунального підприємства «Деснянське» Чернігівської міської ради

8.2.1. … кімнату № 8, житловою площею 15,0 кв.м, комунальної квартири № … по вулиці …, яка має статус житла для тимчасового проживання, терміном на один рік.

9. На часткову зміну –

Підпункт 9.1  пункту 9 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 19 липня 1993 року  № 160 «Про виділення житла підприємствам, громадянам міста, повторне заселення звільнених квартир, видачу ордерів, затвердження представлених списків, виділення житла громадянам, які проживають в аварійних будинках і в тих, які підлягають знесенню» викласти у наступній редакції: «… на двокімнатну квартиру № …, жил. пл. 31,01 кв. м. по вул…., на сім’ю 3 чол. (вона, 2 дочки), зі зняттям з квартирного обліку. Квартирна черга № 5, загальна з 1981 року. Проживали по вул…., гуртожиток» замість записаного: «…».

10. Скасувати –

Підпункт 8.1 пункту 8 рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 22 грудня 2014 року № 362 щодо виділення …  кімнати №…, житловою площею 15,0 кв.м, комунальної квартири № 2 по вулиці … для тимчасового проживання, терміном на 6 місяців,   у    зв’язку з пожежею власного   будинку  по  вулиці …. Згідно з актом комунального підприємства «Деснянське» Чернігівської міської ради від 12 березня 2015 року … кімнатою не користується, особисті речі відсутні.

11. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Миргородського М. М.

 

 


Міський голова                                                                                           О. В. Соколов


Заступник міського голови -         
керуючий справами виконкому                                                               С. Г. Віхров

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!