Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
30 квітня 2015 р.

Рішення виконавчого комітету "Про реалізацію державної політики з питань дітей та молоді в місті Чернігові"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

  

21 квітня 2015 року                                                                                                     № 90


Про реалізацію державної політики
з питань дітей та молоді в місті Чернігові

 

На виконання Закону України «Про сприяння соціальному становленню та розвитку молоді в Україні», на виконання рішення Чернігівської обласної ради від 25 березня 2011 року «Про обласну Програму «Молодь Чернігівщини» на 2011-2015 роки», керуючись статтею 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та з метою забезпечення реалізації державної політики з питань дітей та молоді в місті Чернігові, а також сприяння розвитку різноманітних видів і форм молодіжної громадської діяльності, забезпечення активного залучення дітей та молоді до соціально-економічного, політичного та культурного життя міста, заслухавши інформацію відділу у справах сім’ї та молоді Чернігівської міської ради (Семенець В. Г.)  про реалізацію державної політики з питань дітей та молоді в місті Чернігові, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

1. Прийняти інформацію відділу у справах сім’ї та молоді Чернігівської міської ради до відома.

2. Відділу у справах сім’ї та молоді Чернігівської міської ради (Семенець В. Г.):

2.1. Забезпечити проведення конкурсів проектів програм, розроблених громадськими організаціями, стосовно молоді та дітей міста Чернігова у 2015 році та в подальшому.

2.2. Спільно з Деснянською та Новозаводською районними у місті Чернігові радами, управлінням освіти Чернігівської міської ради, управлінням охорони здоров’я Чернігівської міської ради, Чернігівським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді продовжувати роботу з патріотичного виховання молоді, профілактики негативних явищ, утвердження здорового способу життя, ґендерних питань, сприяння розвитку творчої молоді.

2.3. Спільно з комунальним закладом «Позашкільний навчальний заклад «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» Чернігівської міської ради забезпечити подальшу координацію діяльності виконавчих органів міської ради щодо забезпечення організації  змістовного дозвілля дітей та молоді за місцем проживання.

2.4. Забезпечити проведення ювілейного 10-го міжнародного табору молодіжного активу «Ювілей на Перехресті».

2.5. Продовжити співпрацю з громадськими організаціями, об’єднаннями громадян та благодійними фондами, що працюють в напрямку реалізації державної політики з питань дітей та молоді в місті Чернігові.

2.6. Систематично висвітлювати заходи з реалізації державної політики стосовно дітей та молоді в засобах масової інформації.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на секретаря Чернігівської міської ради Кухаря В. В.

 


Міський голова                                                                                           О. В. Соколов 


Заступник міського голови –
керуючий справами виконкому                                                               С. Г. Віхров

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!