Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
15 квітня 2015 р.

Рішення виконавчого комітету "Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок''


УКРАЇНА

 

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

6 квітня 2015 року                                                                                  № 86

 
Про затвердження та надання
містобудівних умов і обмежень
забудови земельних ділянок

 

 

Розглянувши клопотання керівників підприємств та організацій, звернення власників/користувачів земельних ділянок, пропозиції управління архітектури та містобудування міської ради та керуючись підпунктом 9 пункту «а» частини 1 статті 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», абзацом 4 частини 1 статті 14 Закону України «Про основи містобудування», статтями 29 та 40 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», рішенням Чернігівської міської ради від 31 травня 2007 року «Про делегування повноважень» (17 сесія 5 скликання) із доповненнями (52 сесія 5 скликання), виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Затвердити та надати містобудівні умови і обмеження забудови земельної ділянки:

1.1. Управлінню капітального будівництва Чернігівської міської ради для розширення міського кладовища «Яцево» (V – черга).

Встановити розмір пайового внеску на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста 10 % загальної кошторисної вартості будівництва об’єкта.

1.2. Управлінню капітального будівництва Чернігівської міської ради для улаштування підвищувальної насосної станції в підвальному приміщенні житлового будинку по вул. Кирпоноса, 14 з виділенням черговості:

перша черга - заміна системи водопостачання;

друга черга - улаштування підвищувальної насосної станції.

Встановити розмір пайового внеску на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста 4 % загальної кошторисної вартості будівництва об’єкта.

1.3. Управлінню капітального будівництва Чернігівської міської ради для будівництва тролейбусної лінії по вул. 50 років ВЛКСМ.

Встановити розмір пайового внеску на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста 10 % загальної кошторисної вартості будівництва об’єкта.

1.4. Товариству з обмеженою відповідальністю «НПО Сварог» для реконструкції орендованих виробничих приміщень по вул. Кільцевій, 5 для улаштування фарбо-заготівельної дільниці, за згодою орендодавця на орендованій земельній ділянці.

Встановити розмір пайового внеску на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста 10 % загальної кошторисної вартості будівництва об’єкта.

2. Внести зміни:

2.1. До пункту 1.5. рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 16 березня 2015 року № 71 «Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок» і  викласти в такій редакції: «Комунальному підприємству «Дільниця з контролю за благоустроєм міста» Чернігівської міської ради для будівництва гаражних боксів для зберігання спецавтотранспорту та диспетчерської по вул. Котляревського, 25а на земельній ділянці, яка знаходиться в постійному користуванні.

Встановити розмір пайового внеску на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста 10% загальної кошторисної вартості будівництва об’єкта».

2.2. До пункту 1.2. рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 7 липня 2014 року № 195 «Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок» і  викласти в такій редакції: «Управлінню капітального будівництва Чернігівської міської ради для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями для розміщення магазинів продовольчих і непродовольчих товарів та офісних приміщень, з автономними джерелами теплопостачання у кожній квартирі, магазинах і офісних приміщеннях по просп. Миру, 269 на земельній ділянці, яка знаходиться в постійному користуванні.

Встановити розмір пайового внеску на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста: 4% загальної кошторисної вартості будівництва багатоквартирного житлового будинку; 10% загальної кошторисної вартості будівництва  нежитлових приміщень».

2.3. До пункту 1.4. рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 16 березня 2014 року № 71 «Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок» і  викласти в такій редакції: «Релігійній громаді Церкви Євангельських християн-баптистів «Віфанія» для будівництва культової будівлі та господарської будівлі з топковою по вул. Незалежності, 11 на земельній ділянці, яка знаходиться в постійному користуванні.

Встановити розмір пайового внеску на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста 10 % загальної кошторисної вартості будівництва об’єкта».

3. Враховуючи чисельні скарги мешканців міста Чернігова, звернення депутатського корпусу Чернігівської міської ради призупинити дію містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки виданих... для будівництва спортивно-оздоровчого комплексу по вул. Рокоссовського, 46а на орендованій земельній ділянці на підставі рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 7 квітня 2014 року № 99 «Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок» та рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 30 червня 2014 року № 159 «Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок».

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Бережного В. М.


Міський голова                                                                                                               О. В. Соколов

 

Заступник міського голови -
   керуючий справами виконкому                                                                                      С. Г. Віхров 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!