Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
20 березня 2015 р.

Рішення виконавчого комітету "Про встановлення граничних норм споживання енергоносіїв ''


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

16 березня 2015 року                                                                             № 59

 
Про встановлення граничних
норм споживання енергоносіїв

 

 

         Відповідно до пункту 3 статті 51, пункту 4 статті 77, пункту 10 статті 75 Бюджетного кодексу України, Закону України «Про Державний бюджет України на 2015 рік», керуючись підпунктом 1 пункту «а» статті 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням Чернігівської міської ради від 30 січня 2015 року "Про міський бюджет на 2015 рік" (47 сесія 6 скликання), для забезпечення ефективного використання енергоносіїв установами та організаціями, що утримуються за рахунок міського бюджету, виконавчий комітет міської ради вирішив:

 

1.  Затвердити граничні норми споживання електричної і теплової енергії, природного газу, холодної та гарячої води на 2015 рік для установ та організацій, що утримуються за рахунок міського бюджету, згідно з додатком.

2.  Новозаводській  (Велігорський В. Ф.) та Деснянській  (Горбань Ю. В.) районним у місті Чернігові радам, управлінням, відділам міської ради, керівникам установ та організацій, що утримуються за рахунок міського бюджету:

 -  забезпечити дотримання встановлених граничних норм споживання енергоносіїв та їх раціональне використання;

-   щомісяця до 15 числа інформувати управління економіки міської ради про фактичне споживання енергоносіїв за попередній місяць.

3.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Миргородського М. М.


Міський голова                                                                                                               О. В. Соколов

 

Заступник міського голови -
   керуючий справами виконкому                                                                                      С. Г. Віхров 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!