Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
29 січня 2019 р.

Рішення виконкому "Про надання згоди на передачу капітальних вкладень та компенсацію вартості понесених витрат"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

28 січня 2019 року  № 20


Про надання згоди
на передачу капітальних вкладень
та компенсацію вартості понесених витрат

 

 

Керуючись статтями 29, 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», наказом Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства від 23 вересня 2003 року №154 «Про затвердження Порядку проведення ремонту та утримання обєктів благоустрою населених пунктів», Положенням про порядок відчуження, списання, передачі основних засобів, що є комунальною власністю територіальної громади м. Чернігова, затвердженого рішенням міської ради від 26 червня 2012 року (22 сесія 6 скликання) зі змінами та доповненнями, з метою забезпечення безаварійної роботи та підвищення надійності систем водопостачання і водовідведення у місті, покращення якості надання послуг з централізованого водопостачання та водовідведення, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Надати згоду на передачу з господарського віддання комунального підприємства «Чернігівводоканал» Чернігівської міської ради (Малявко С.М.) в оперативне управління управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради (Куц Я.В.) капітальних вкладень з реконструкції об’єктів на загальну вартість 1 362 263,90 грн. (один мільйон триста шістдесят дві тисячі двісті шістдесят три грн. 90 копійок) з ПДВ:

1.1. «Реконструкція водопроводу по вулиці Гетьмана Полуботка, Магістрацька, Кирпоноса, Шевченка від житлового будинку № 4  по вулиці Гетьмана Полуботка до житлового будинку № 9 по вулиці Шевченка, та на ділянці проспекту Миру від будинку № 18 до будинку № 16 в м. Чернігові» у сумі 442 248,00  грн. (чотириста сорок дві тисячі двісті сорок вісім грн. 00 копійок) з ПДВ.

1.2. «Реконструкція водопроводу по вулиці Героїв Чорнобиля від проспекту Миру до перехрестя вулиць 77-ої Гвардійської Дивізії та Київської в м. Чернігові» у сумі  575 059,10  грн. (п’ятсот сімдесят п’ять тисяч п’ятдесят дев’ять грн. 10 копійок) з ПДВ.

1.3. «Реконструкція самопливного каналізаційного колектору по вулиці Героїв Чорнобиля від буд. №3 по вул. Героїв Чорнобиля до перехрестя з вул. Юрія Мезенцева  в м. Чернігові» у сумі 344 956,80 грн. (триста сорок чотири тисячі дев’ятсот п’ятдесят шість грн. 80 копійок) з ПДВ.

2. Передачу здійснити згідно з Положенням про порядок відчуження, списання, передачі основних засобів, що є комунальною власністю територіальної громади м. Чернігова, затвердженим рішенням міської ради від 26 червня 2012 року (22 сесія 6 скликання) зі змінами та доповненнями.

3. Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради (Куц Я. В.) компенсувати вартість понесених витрат на капітальні вкладення комунального підприємства «Чернігівводоканал» Чернігівської міської ради в сумі 1 362 263,90 грн. (один мільйон триста шістдесят дві тисячі двісті шістдесят три грн. 90 копійок) з ПДВ шляхом перерахування коштів на розрахунковий рахунок підприємства № 26004300930431 в філію ЧОУ АТ «Ощадбанк» м. Чернігів,  МФО 353553,  код ЄДРПОУ 03358222. 

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Черненка А. В.



Міський голова                                                                                            В. АТРОШЕНКО   

 

Заступник міського голови − 

керуючий справами виконкому                                                               С. ФЕСЕНКО  

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!