Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
29 січня 2019 р.

Рішення виконкому "Про надання згоди на передачу капітальних вкладень"



УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

м. Чернігів

28 січня 2019 року  № 18


Про надання згоди
на передачу капітальних вкладень

 

Керуючись статтями 29, 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», наказом Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства від 23 вересня 2003 року №154 «Про затвердження Порядку проведення ремонту та утримання обєктів благоустрою населених пунктів», Положенням про порядок відчудження, списання, передачі основних засобів, що є комунальною власністю територіальної громади м. Чернігова, затвердженого рішенням міської ради від 26 червня 2012 року (22 сесія 6 скликання) зі змінами та доповненнями, з метою забезпечення експлуатації, ремонту та належного утримання об’єктів міського благоустрою виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Надати згоду на передачу з оперативного управління управління житлово-комунального господарства Чернігівської  міської ради (Куц Я. В.) в оперативне управління управління капітального будівництва Чернігівської міської ради (Почеп В. І.) капітальних вкладень з реконструкції об’єкту “Екологічне покращення гідрологічного режиму та санітарного стану водойми № 3 на р. Стрижень у м. Чернігові» у сумі 195 876,80 гривень (сто дев’яносто п’ять тисяч вісімсот сімдесят шість  гривень 80 копійок).

2. Передачу здійснити згідно з Положенням про порядок відчудження, списання, передачі основних засобів, що є комунальною власністю територіальної громади м. Чернігова, затвердженим рішенням міської ради від 26 червня 2012 року (22 сесія 6 скликання) зі змінами та доповненнями.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Черненка А.В.



Міський голова                                                                                            В. АТРОШЕНКО 

 

 

Заступник міського голови − 

керуючий справами виконкому                                                               С. ФЕСЕНКО 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!