Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
27 червня 2018 р.

Рішення міської ради"Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова погруддя Коцюбинського М. М."


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Р І Ш Е Н Н Я 

 м. Чернігів

22 червня  2018 року                                                                                    № 32/VII - 24



Про надання згоди на безоплатну
передачу у комунальну власність
територіальної громади м. Чернігова
погруддя Коцюбинського М. М.


Відповідно до пунктів 31, 51 частини 1 статті 26 та частини 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши звернення Коцюбинського Ігоря Юлійовича, міська рада вирішила:

1. Надати згоду на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова від громадянина Коцюбинського І. Ю. погруддя Коцюбинського М. М (далі - погруддя), вартістю 250,0 тис. грн.

2. Управлінню культури та туризму Чернігівської міської ради (Шевчук О. І.) забезпечити прийняття погруддя за актом приймання-передачі та подати акт для його затвердження виконавчому комітету Чернігівської міської ради.

3. Комунальному підприємству «Спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування» Чернігівської міської ради (Куліш В. М.) забезпечити тимчасове зберігання погруддя до його встановлення на могилі українського письменника Коцюбинського М. М.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, медицини, соціального захисту, культури, молодіжної політики та спорту (Білогура В. О.) та заступника міського голови Хоніч О. П.




Міський голова                                                                                                      В. А. Атрошенко 


 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!