Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
5 січня 2017 р.

Рішення міської ради "Про синхронізацію терміну дії договору оренди цілісного майнового комплексу КЕП «Чернігівська ТЕЦ» та договорів субкредитування про використання позики, що надається Україні Міжнародним банком реконструкції та розвитку"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Р І Ш Е Н Н Я 

 м. Чернігів

 29 грудня 2016 року                                                                                                № 14/VII - 3


Про синхронізацію терміну дії договору
оренди цілісного майнового комплексу
КЕП «Чернігівська ТЕЦ» та договорів
субкредитування про використання позики,
що надається Україні Міжнародним банком
реконструкції та розвитку

     

Відповідно до  статей 26, 60  Закону України «Про місцеве самоврядуван-ня в Україні», беручи до уваги рішення Чернігівської міської ради від 28 серпня 2015 року «Про підтримку участі ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ      ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ФІРМИ «ТЕХНОВА» у проекті «Підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання України» за рахунок коштів Міжнародного банку реконструкції та розвитку та Фонду чистих технологій» (52 сесія 6 скликання),  з метою впровадження енергозберігаючих технологій та поліпшення стану майна цілісного майнового комплексу КЕП «Чернігівська ТЕЦ»,  що покращить якість надання споживачам послуг з централізованого опалення і постачання гарячої води, міська рада вирішила:

1. Продовжити термін дії договору оренди цілісного майнового комплексу КЕП «Чернігівська ТЕЦ» з ТОВ ФІРМОЮ «ТЕХНОВА» від 25 грудня 2000 року № 1 до 30 грудня 2033 року за умови надання субкредиторами Орендарю субкредитів на виконання Угоди про позику "Підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання України" між Україною та Міжнародним банком реконструкції та розвитку (діючим в якості виконавця від імені Фонду чистих технологій) від 26 травня 2014 року № TF016327, на суму 4 777 000 доларів США та Угоди про позику "Підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання України", що надаються Україні Міжнародним банком реконструкції та розвитку від 26 травня 2014 року № 8387-UA на суму 30 223 000 доларів США, а також направлення Орендарем отриманих субкредитних коштів на цілі, які визначені Угодою про позику «Підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання України».

2. Припинити договір оренди цілісного майнового комплексу КЕП «Чернігівська ТЕЦ» з ТОВ ФІРМОЮ «ТЕХНОВА» від 25 грудня  2000 року № 1 у випадку письмового повідомлення Міністерством фінансів України, як Субкредитором Чернігівську міську раду про порушення Субпозичальником (Орендарем), більше ніж на 10 календарних днів, строку погашення основної суми Субкредиту, відсотків, маржі та заборгованості за іншими платежами за Договорами (або Договором) про субкредитування.

У цьому випадку оголосити конкурс на право отримання цілісного майнового комплексу КЕП «Чернігівська ТЕЦ» в оренду.

3. Фонду комунального майна міської ради (Єпінін О. Ю.) підготувати відповідний проект додаткового договору до договору оренди цілісного майнового комплексу від 25 грудня 2000 року № 1 з врахуванням пунктів 1 та 2 цього рішення.

4. Прес–службі  Чернігівської міської ради (Чусь Н. М.) забезпечити оприлюднення  цього рішення.

5. Рішення набирає чинності з моменту його оприлюднення. 

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, бюджету та фінансів     (Тарасовець О. М.) та секретаря  міської ради Бистрова В. Е.     

 

 

Міський голова 

                       В. А. Атрошенко


Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!