Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
7 грудня 2016 р.

Рішення міської ради "Про створення комунального підприємства «Муніципальна поліція» Чернігівської міської ради"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Р І Ш Е Н Н Я 

 м. Чернігів

 30 листопада 2016 року                                                                                              № 13/VII -11


Про створення
комунального підприємства
«Муніципальна поліція»
Чернігівської міської ради

 

Відповідно до пункту 30 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 78 Господарського кодексу України, рішення Чернігівської міської ради від 8 вересня 2005 року «Про затвердження статутів підприємств, установ та організацій, які належать до комунальної власності територіальної громади міста» (17 сесія 5 скликання), міська рада вирішила:

1. Створити комунальне підприємство «Муніципальна поліція» Чернігівської міської ради.

2. Доручити виконавчому комітету міської ради затвердити Статут комунального підприємства «Муніципальна поліція» Чернігівської міської ради. У Статуті комунального підприємства передбачити призначення керівника підприємства за результатами проведення відкритого конкурсу, порядок та умови якого та склад конкурсної комісії погодити із постійною комісією Чернігівської міської ради з питань регламенту, законності, прав і свобод громадян та запобігання корупції.

3. Визначити адресу місцезнаходження комунального підприємства «Муніципальна поліція» Чернігівської міської ради: м. Чернігів, вул. Київська, 14А.

4. Сформувати статутний капітал комунального підприємства «Муніципальна поліція» Чернігівської міської ради в розмірі 1 665 000,00 грн. грошовими коштами.

5. Фінансовому управлінню міської ради (Лисенко О. Ю.) передбачити кошти на фінансування внеску до статутного капіталу зазначеного комунального підприємства, щорічно передбачати фінансування видатків на утримання підприємства з міського бюджету.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії міської ради: з питань регламенту, законності, прав і свобод громадян та запобігання корупції (Черненок М. П.), з питань житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку та енергозбереження (Антонов О. С.) та першого заступника міського голови Шостака М. О.

 


Міський голова                                                                                         В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!