Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
6 грудня 2016 р.

Рішення міської ради "Про внесення змін до рішення міської ради від 29 вересня 2016 року № 11/VII – 11 “Про здійснення запозичення до міського бюджету міста Чернігова шляхом залучення кредиту НЕФКО"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Р І Ш Е Н Н Я 

 м. Чернігів

 1 грудня 2016 року                                                                                              № 13/VII -30


Про внесення змін до рішення міської ради
від 29 вересня 2016 року № 11/VII – 11
“Про здійснення запозичення до міського
бюджету міста Чернігова шляхом залучення
кредиту НЕФКО”


Керуючись статтею 143 Конституції України, відповідно до підпунктів 23, 26 та 27 частини 1 статті 26, частини 1 статті 59 та частини 1 статті 70 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, частини 3 статті 16, частини 3 статті 18, статті 74 Бюджетного кодексу України, Порядку здійснення місцевих запозичень, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.02.2011 № 110, у зв’язку з кадровими змінами міська рада вирішила:

1. Внести наступні зміни до рішення міської ради від 29 вересня 2016 року № 11/VII – 11 “Про здійснення запозичення до міського бюджету міста Чернігова шляхом залучення кредиту НЕФКО”:

1.1. Викласти пункти 4 та 7 у такій редакції:

“4. Уповноважити начальника фінансового управління Чернігівської міської ради (у разі відсутності особу, яка виконує його обов’язки):

4.1. підписати кредитний договір з міжнародною фінансовою установою Північною Екологічною Фінансовою Корпорацією (НЕФКО) від імені Чернігівської міської ради;

4.2. вчиняти всі необхідні правочини та здійснювати всі передбачені чинним законодавством України дії, пов’язані з залученням запозичення до міського бюджету м. Чернігова шляхом отримання кредиту від міжнародної фінансової організації НЕФКО, з правом подавати та одержувати необхідні заяви, довідки та інші документи, підписувати документи, правочини, а також вчиняти всі інші дії, пов’язані із здійсненням запозичення та виконанням кредитного договору.

7. Фінансовому управлінню Чернігівської міської ради щорічно передбачати у міському бюджеті кошти, необхідні для здійснення витрат з виконання боргових зобов’язань міста до кінця дії цих зобов’язань.”

1.2. У пункті 1.7 частину речення “відповідно до умов попередньої кредитної пропозиції НЕФКО” видалити.

1.3. У пункті 1.10 частину речення “у банку, прийнятному для НЕФКО” видалити.

2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Шостака М. О., заступників міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків, управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради (Максименко Л. В.), фінансове управління Чернігівської міської ради (Лисенко О. Ю.)та постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, бюджету та фінансів (Тарасовець О. М.).

 

 

Міський голова                                                                                          В. А. Атрошенко

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!