Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
6 грудня 2016 р.

Рішення міської ради "Про затвердження Положення про Чернігівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді"


УКРАЇНА

ЧЕРНІГІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Р І Ш Е Н Н Я 

 м. Чернігів

 30 листопада 2016 року                                                                                              № 13/VII -16

 
Про затвердження Положення
про Чернігівський міський центр
соціальних служб для сім’ї, дітей
та молоді

 

Відповідно до статей 25, 59, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України від 01 серпня 2013 року № 573 «Про затвердження Загального положення про центри соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді» та з метою приведення Положення про Чернігівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у відповідність до вимог чинного законодавства,  зумовлених змінами Закону України від 17 липня 2015 року № 652-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування неприбуткових організацій», міська рада вирішила:

1. Затвердити Положення про Чернігівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, що додається.

2. Директору Чернігівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Кузнецовій-Молодчій Т. С. забезпечити проведення державної реєстрації Положення згідно з вимогами чинного законодавства.

3. Рішення Чернігівської міської ради від 29 жовтня 2013 року «Про затвердження Положення про Чернігівський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді» (34 сесія 6 скликання) з змінами та доповненнями та від 07 жовтня 2015 року «Про внесення змін до Положення про Чернігівський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді» (53 сесія 6 скликання), вважати такими, що втратили чинність.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Хоніч О. П.

          

 Міський голова                                                                                              В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!