Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
20 листопада 2019 р.

Проект рішення Чернігівської міської ради «Про затвердження Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку утримання і прибирання вуличних, дворових територій, парків, скверів та додержання тиші в громадських місцях м. Чернігова в новій редакції»

        Відповідно до пункту 44 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 34 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», положень Типових правил благоустрою території населеного пункту, затверджених наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від      27 листопада 2017 року № 310, з метою удосконалення нормативно-правового регулювання відносин у сфері благоустрою міста, належного утримання та раціонального використання його території, забезпечення чистоти та порядку в місті, міська рада вирішила:

        1. Затвердити Правила благоустрою, забезпечення чистоти, порядку утримання і прибирання вуличних, дворових територій, парків, скверів та додержання тиші в громадських місцях м. Чернігова в новій редакції, що додаються.

        2. Визнати такими, що втратили чинність:

        2.1. Рішення міської ради від 31 серпня 2006 року «Про встановлення «Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку утримання і прибирання вуличних, дворових територій, парків, скверів та додержання тиші в громадських місцях м. Чернігова» (7 сесія 5 скликання) (зі змінами та доповненнями).

        2.2. Частина 5 «Правила розміщення зовнішньої реклами на території міста» Тимчасового порядку використання території м. Чернігова, затвердженого рішенням Чернігівської міської ради від 28 грудня 2011 року  (16 сесія 6 скликання).

        2.3. Рішення Чернігівської міської ради від 29 червня 2017 року № 21/VII-7 «Про затвердження Порядку демонтажу тимчасових (металевих) гаражів на території м. Чернігова».

        3. Визначити уповноваженим органом з питань виявлення та демонтажу незаконно розміщених обʼєктів комунальне підприємство «Муніципальна варта» Чернігівської міської ради (Хрустицький В. А.).

        4. Визначити уповноваженим органом з питань видачі ордерів на видалення зелених насаджень комунальне підприємство «Зеленбуд» Чернігівської міської ради (Старіков Р. М.).

        5. Покласти функції робочого органу з розміщення зовнішньої реклами на території міста Чернігова на управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради (Куц Я. В.).

        6. Виконавчому комітету Чернігівської міської ради, виконавчим органам Чернігівської міської ради, комунальним підприємствам Чернігівської міської ради забезпечити приведення нормативних документів за напрямами діяльності у відповідність до цього рішення.

        7. Комунальному підприємству «Муніципальна варта» Чернігівської міської ради (Хрустицький В. А.) здійснювати контроль за дотриманням та виконанням Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку утримання і прибирання вуличних, дворових територій, парків, скверів та додержання тиші в громадських місцях м. Чернігова в новій редакції.

        8. Прес-службі Чернігівської міської ради (Чусь Н. М.) у десятиденний строк з дня прийняття цього рішення забезпечити його оприлюднення в друкованих засобах масової інформації.

        9. Рішення набирає чинності з дня оприлюднення.

        10. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступників міського голови відповідно до розподілу функціональних повноважень та постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку та енергозбереження (Антонов О. С.).

 

Міський голова                                                                                В. АТРОШЕНКО

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!