Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
10 грудня 2018 р.

Про вартість проїзду у міському пасажирському автомобільному транспорті

 


Про вартість проїзду у міському
пасажирському автомобільному транспорті

 

Відповідно до підпункту 2 пункту «а» статті 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про автомобільний транспорт», Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», наказу Міністерства транспорту та зв’язку України від 17 листопада 2009 року № 1175 «Про затвердження Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту», враховуючи звернення перевізників, які здійснюють перевезення на міських маршрутах загального користування, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

1. Встановити для суб’єктів господарювання (незалежно від форми власності, відомчої підпорядкованості та організаційно-правової форми господарювання), які здійснюють перевезення пасажирів на міських маршрутах загального користування:

1.1. Граничну вартість разового квитка на проїзд у автобусі для перевезення пасажирів в межах міста Чернігова – 6,00 грн.;

1.2. Вартість разового квитка на проїзд в автобусі на міських маршрутах загального користування для учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста Чернігова, при наявності учнівського квитка, на період з 1 вересня до 21 червня включно – 3 грн., без компенсації за такі перевезення.

2. Суб’єктам господарювання, які здійснюють перевезення пасажирів за межі міста (до дачних масивів), встановити вартість разового квитка на проїзд у автобусі відповідно до Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту, затвердженої наказом Міністерства транспорту та зв’язку України від 17 листопада 2009 року № 1175.

3. Рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від
30 березня 2015 року № 76 «Про вартість проїзду у міському пасажирському транспорті» (зі змінами та доповненнями) вважати таким, що втратило чинність.

4. Прес-службі Чернігівської міської ради (Подорван А. Ф.) забезпечити оприлюднення цього рішення згідно з чинним законодавством.

5. Рішення набуває чинності з моменту його оприлюднення.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Черненка А. В.


Міський голова                                                                                        В. А. Атрошенко     

 

Секретар міської ради                                                                            М. П. Черненок 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!