Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
28 серпня 2018 р.

Про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів

Про затвердження списків громадян,

поставлених на квартирний облік,

виділення житла підприємствам,

громадянам міста, видачу ордерів

 

Відповідно до підпункту 2 пункту "а" та підпунктів 6, 7, 8 пункту "б" статті 30 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" і розглянувши пропозиції відділу квартирного обліку та приватизації житлового фонду Чернігівської міської ради про затвердження списків громадян, поставлених на квартирний облік, виділення житла підприємствам, громадянам міста, видачу ордерів, виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

 

1. Виділити:

 

1.1. Квартирно-експлуатаційному відділу міста Чернігова згідно з їхнім листом  від  2 липня  2018 року № 1766, актом  прийому-передачі Головного квартирно-експлуатаційного управління Збройних Сил України від 20 грудня 2017 року №№ 46:

 

однокімнатну квартиру № … по вулиці Текстильників, …. Надати квартирі статус службової.

 

1.2. Чернігівському національному технологічному університету згідно з їхнім листом від 31 липня 2018 року № 109/05-1144, витягами з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності та актом приймання-передачі дочірнього підприємства «УкрСіверБуд» ЗАТ «ДСК» від 27 березня 2018 року:

 

по вулиці Шевченка, …

двокімнатні квартири №№ …, …, …,

трикімнатні квартири №№ …, …, …, …, …, …, …, …, …, …, … .

Надати квартирам статус службових.

 

  

 

2. Змінити статус:

 

2.1. За клопотанням комунального підприємства «Деснянське» міської ради

 

2.1.1.   Службової однокімнатної, житловою площею 19,7 кв.м, квартири № … по вулиці Рокоссовського, …. Надати квартирі статус житлової та закріпити за зареєстрованою і проживаючою у ній Селюк Ніною Іванівною, сімʼя з трьох осіб (вона, два сини).

 

 

3. Поставити на квартирний облік:

 

3.1. Включити до загальноміської черги та першочергового списку:

 

3.1.1. Павленка Єгора Михайловича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, дочка),   який   мешкає  у  гуртожитку по вулиці Поліни Осипенко, …, кімната №  … (відсутність житла). За пропозицією громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті міської ради від 20 серпня 2018 року як виняток.

 

3.1.2. Петренка Дмитра Олександровича, одного,  який   мешкає у   гуртожитку по вулиці Толстого, …,  кімната № … (відсутність житла).

 

3.1.3. Кравченка Олександра Григоровича, сім’я з двох осіб (він, мати), який мешкає у приватизованій однокімнатній, житловою площею 17,5 кв.м, квартирі № …  по вулиці Всіхсвятській, … (різностатевість). Включити до першочергового списку згідно з медичним висновком.

 

3.1.4. Тихомирову Юлію Сергіївну, сім’я з двох осіб (вона, син), яка мешкає   у   гуртожитку  по  вулиці  Олега  Міхнюка, …, корпус № …, кв. № …, кім.№ … (відсутність житла). Включити до першочергового списку   згідно з підпунктом 11 пункту 44 «Правил обліку  громадян…» як одиноку матір.

 

3.1.5. Молодцеву Ірину Вікторівну, сім’я з трьох осіб (вона, чоловік, дочка), яка мешкає в однокімнатній квартирі, житловою площею 14,1 кв. м., квартирі № …, по вулиці Генерала Бєлова, …, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 17 лютого 1992 року  відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціальний захист» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

 

3.1.6. Сікача Олексія Івановича, сім’я з п’яти осіб (він, дружина, дві дочки, син), який мешкає у трикімнатній квартирі  № … по вулиці Мстиславській, …, згідно  з підпунктом 8 пункту  13 «Правил обліку громадян..»  як внутрішньо переміщену особу, яка  захищала незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціальний захист» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

 

3.1.7. Мартинюка Івана Володимировича, сім’я з двох осіб (він, дружина), який мешкає у однокімнатній квартирі № … по вулиці Коцюбинського, …, згідно  з підпунктом  8 пункту 13 «Правил обліку громадян..» як внутрішньо переміщену особу, яка захищала незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. Відповідно до статей 6, 12 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціальний захист» включити до першочергового списку як учасника бойових дій.

 

3.1.8. Ніженка Олексія Олеговича, одного, який мешкає у однокімнатній, житловою площею 18,3 кв. м., квартирі  № … по вулиці Захисників України, …, де ще зареєстровано  та  проживає мати (різностатевість).

 

3.2. Включити до позачергового списку:

 

3.2.1. Давиденко Олену Григорівну, сім’я з чотирьох осіб (вона, син, дочка, онук), на   квартирному обліку  у   загальноміській черзі з 26 січня 1995 року. Включити до позачергового списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців у зв’язку з отриманням пільг онуком, встановлених законодавством України для сімей померлих ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту, згідно зі статтями 10, 15 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».

  

3.2.2. Козлова Богдана Вікторовича, 15 лютого 2002 року, одного, який мешкає в однокімнатній квартирі № …, житловою площею 18,9 кв.м, по вулиці Івана Мазепи, …, де ще зареєстровано та проживає чотири особи: бабуся, мати, що позбавлена батьківських прав, дядько, брат, як дитину позбавлену батьківського піклування.

 

4. Відмовити у постановці на квартирний облік як таким, що  забезпечені мінімальною житловою площею на кожного члена сім’ї:

 

4.1. Максимченку Анатолію Вікторовичу, одному, який зареєстрований та мешкає у двокімнатній, житловою площею 30,5 кв.м, квартирі № … по вулиці Вокзальній, …, де ще зареєстровано та проживає дві особи: брат, сестра як такому, що забезпечений житловою площею згідно з діючими нормами.

 

4.2.   Савицькій Оксані Олександрівні, сімʼя з двох осіб (вона,  син  -  2013 року народження), яка мешкає у приватизованій двокімнатній, житловою площею 30,6 кв.м, квартирі № … по вулиці Рокоссовського, …, де ще зареєстровано та проживає дві особи: батько, мати.

 

5. Внести зміни до складу сім’ї:

 

5.1. Ананко Юлії Євгеніївни, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку у загальноміській черзі  та першочерговому списку як одинока мати з 29 грудня  2006 року. Згідно з поданою заявою змінити прізвище «Ананко» на «Сіліченко». 

 

5.2. Ступницького Володимира Васильовича, сім’я з чотирьох осіб (він, дружина, дві дочки), на квартирному обліку  у позачерговому списку учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС (2 категорія) з 18 березня 1991 року. У зв’язку зі смертю Ступницького Володимира Васильовича, квартирну справу переоформити на дружину – Ступницьку Валентину  Василівну, На підставі поданої заяви виключити зі складу сім’ї дочку – Омельченко Наталію Володимирівну, та виключити з позачергового списку як таку, що втратила пільгу.

 

5.3. Кулініча Олександра Анатолійовича, одного, на квартирному обліку у позачерговому списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців з 15 грудня 2016 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї сина – Кулініча Владислава Олександровича, 2007 року народження.

 

5.4. Новик Ольги Василівни, сім’я з двох осіб (вона, дочка) на квартирному обліку у загальноміській черзі з 17 лютого 1992 року та у першочерговому списку з 16 червня 1992 року. Зняти з квартирного обліку Новик Ольгу Василівну згідно з поданою заявою. Квартирну справу переоформити на дочку - Молодцеву Ірину Вікторівну, включивши до складу її сім’ї: чоловіка – Молодцева Артема Анатолійовича, дочку – Молодцеву Діану Артемівну, залишивши у загальноміській черзі з часу перебування на обліку, а саме – 17 лютого 1992 року.

 

5.5. Дьогтяра Максима Івановича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 18 грудня 2006 року та у першочерговому списку згідно зі статтею 96 Закону України «Про Національну поліцію» з 15 квітня 2016 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї  дочку – Дьогтяр Кіру Максимівну, 2016 року народження, та дочку – Дьогтяр Валерію Максимівну, 2018 року народження.

 

5.6. Мельника Михайла Андрійовича, сім’я з двох осіб (він, дружина), на квартирному обліку у загальноміській черзі з 18 березня 1978 року та у позачерговому   списку як  учасник  ліквідації   аварії  на  Чорнобильській АЕС (1 категорія) з 21 травня 1997 року. У зв’язку зі смертю Мельника Михайла Андрійовича, квартирну справу переоформити на дружину – Мельник Ніну Миколаївну.

 

5.7. Савицької Оксани Вікторівни, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі  з 31 липня 2006 року. На підставі поданої заяви включити до складу сім’ї сина – Савицького Дениса Сергійовича, 2008 року народження.

 

6. Виключити із першочергового списку як таких , що  втратили пільги;

 

6.1.  Сіліченко (Ананко) Юлію Євгеніївну, сім’я з двох осіб (вона, дочка), на квартирному обліку з 29 грудня  2006 року у загальноміській черзі та першочерговому списку як одинока матір.

 

6.2. Давиденко Олену Григорівну, сім’я з чотирьох осіб (вона, син, дочка, онук), на квартирному обліку з 21 січня 1995 року у загальноміській черзі   та  першочерговому списку як одинока матір.

 

7. Зняти з квартирного обліку:

 

7.1. Як таких, що покращили житлові умови, в результаті чого відпали підстави для надання іншого житлового приміщення:

 

7.1.1. Тарасенко Ольгу Степанівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 20 червня 1983 року у зв’язку зі змінами у складі сім’ї.

 

7.1.2. Сімініхіну Любов Олексіївну, сім’я з двох осіб (вона, син), на квартирному обліку у загальноміській черзі  з  20 листопада 2006 року.

 

7.1.3. Федченко Ларису Іванівну, сім’я  з трьох осіб (вона, два сини), на квартирному обліку у загальноміській черзі  з 19 червня 2006 року та першочерговому списку з 28 березня 2007 року.

 

7.1.4. Каплія Миколу Олександровича, одного, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 16 жовтня 2006 року.

 

7.1.5. Петришина Олександра Віталійовича, сім’я з трьох осіб (він, дружина, син), на квартирному обліку у загальноміській  черзі з  30 вересня 2005 року.

 

 7.2. Як таких, що померли:

 

7.2.1. Арестову Неллі Олексіївну, сім’я з двох осіб (вона, син), на    квартирному   обліку у загальноміській черзі з 1 листопада  1982 року. Сина забезпечено житловою площею згідно з діючими нормами.

 

7.2.2. Савицького Анатолія Михайловича, сім’я з двох осіб (він, син - 2013 року народження),  на   квартирному    обліку у загальноміській черзі з  22 грудня 2014 року. Син зареєстрований та проживає у приватизованій  двокімнатній, житловою площею 30,6 кв.м, квартирі № … по вулиці Рокоссовського, …, де ще зареєстровано та проживає три особи: мати, дідусь, бабуся. 

Зняти з квартирного обліку Савицького Дмитра Анатолійовича, 2013 року народження, відповідно до  статті 32 Житлового кодексу України та пункту 4 «Правил обліку громадян…» у звʼязку з тим, що громадяни здійснюють  право  на одержання жилого приміщення з настанням повноліття, тобто після досягнення вісімнадцятирічного віку. 

 

7.3. На підставі поданої заяви:

 

7.3.1. Пошивайлу (Аніщенко) Наталію Володимирівну, одну, на квартирному обліку у загальноміській черзі з 19 грудня 2005 року.

 

7.4. На виконання пункту 45 «Порядку виплати грошової  компенсації за належні для отримання жилі приміщення деяким категоріям осіб, які захищали незалежність, суверенітет  та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України  від 19 жовт-ня 2016 року № 719:

 

7.4.1. Щербакова Єгора Миколайовича, одного, на квартирному обліку у позачерговому списку інвалідів війни та сімей загиблих військовослужбовців з 12 грудня 2017 року.

 

8. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 15 листопада  2017 року  № 877  «Про    затвердження   Порядку  та   умов   надання   у   2017 році  субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на  будів-ництво/ капітальний ремонт/реконструкцію малих  групових будинків, будинків підтриманого проживання,  будівництво/придбання житла для дитячих будин-ків  сімейного типу, соціального житла для дітей-сиріт, дітей,  позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа,  виготовлення проектно-кошторисної документації»,   розпорядження   голови обласної державної адміністрації від 13 грудня 2017 року № 668 «Про розподіл субвенції на будівництво (придбання) житла» та договору купівлі-продажу від 20 грудня 2017 року за пропозицією  наглядової  ради   у  сфері  розподілу   соціального   житла від 20 серпня 2018 року, виділити  житло громадянам, які перебувають на квартирному обліку у виконавчому комітеті Чернігівської міської ради, і видати ордери:

 

8.1. Єфимову Дмитру Юрійовичу, 15 листопада 1997 року народження, кімнату літ.…, житловою площею 14,1 кв.м, комунальної квартири № … по вулиці Стрілецькій, …, що має статус соціального житла, одному, без зняття з квартирного обліку. На черзі у позачерговому списку з 21 липня  2014 року за № 1010 та як дитина, позбавлена батьківського піклування, за № 22 у віковій категорії «18-23 роки».        

Зареєстрований по вулиці Шкільній, ... у  селі Красне, Новгород-Сіверського району.

 

9. Затвердити списки громадян, поставлених на квартирний облік в організаціях міста:

 

9.1. Чернігівської міської ради

 

Додатково,  на   квартирний  облік на загальних підставах з 9 серпня 2018 року зараховано Якименко Лесю Сергіївну, сімʼя з двох осіб (вона, син).

 

10. Затвердити спільні рішення адміністрацій і профспілкових комітетів підприємств, організацій, житлових комісій про виділення житлової площі та видати ордери:

 

10.1. Квартирно-експлуатаційного відділу міста Чернігова:

 

10.1.1. Косаківському Сергію Леонідовичу, одному, на службову однокімнатну, житловою площею 16,5 кв.м, квартиру № … по вулиці Текстильників, ….  Зареєстровано по вулиці Шевченка, … – гуртожиток військової частини. Має пільгу учасника бойових дій.

 

11. На виконання постанови  Кабінету Міністрів України  від 31 березня 2004 року № 422 „Про затвердження Порядку формування фондів житла для тимчасового проживання та Порядку надання і користування житловими приміщеннями з фондів житла для тимчасового проживання”, за пропозицією громадської комісії з житлових питань при  виконавчому комітеті міської ради  від 20 серпня 2018 року виділити:

 

11.1. Радіоновій   Раїсі   Василівні, сімʼя з двох осіб (вона, дочка), кімнату № …, житловою площею 19,6 кв.м, комунальної квартири № … по вулиці Преображенській, …, яка має статус житла для тимчасового проживання, тимчасово, на один рік, що зареєстрована у будинку № 13 по вулиці Марковича, який постраждав від пожежі.

 

12. За клопотанням комунального підприємства «ЖЕК-10» Чернігівської міської ради від 1 серпня 2018 року № 01-12-558 та відповідно до вимог Положення про гуртожитки, затвердженого наказом Міністерства регіональ-ного розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України  від 27 квітня 2015 року № 84, за  пропозицією громадської  комісії з житлових питань при  виконавчому комітеті міської ради  від 20 серпня 2018 року, надати дозвіл на видачу ордеру комунальному підприємству «ЖЕК-10» Чернігівської міської ради:

 

12.1. Драгун   Оксані   Миколаївні   на кімнату № …, житловою площею 16,8 кв.м, комунальної квартири № … по вулиці Кільцевій, …, одній, в цілому.  Проживала у зазначеній кімнаті на ліжко-місці.

 

13. Скасувати: 

 

13.1. Підпункт 12.2  пункту 12 рішення виконавчого комітету міської ради від 5 липня 2018 року № 299 щодо виділення кімнати літ…., житловою площею 14,1 кв.м, комунальної квартири № …, що має статус соціального житла, по вулиці Стрілецькій, … Марухну Миколі Олеговичу згідно з пунктом  69 «Правил обліку громадян …». Ордер не отримував.

 

14. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря міської ради Черненка М. П.


    Міський голова                                                                                        В. А. Атрошенко   

  

 

    Секретар міської ради                                                                            М. П. Черненок

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!