Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
25 січня 2019 р.

Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок


Про затвердження та надання
містобудівних умов і обмежень
забудови земельних ділянок

 

Розглянувши клопотання керівників підприємств та організацій, звернення власників/користувачів земельних ділянок, пропозиції управління архітектури та містобудування міської ради та керуючись підпунктом 9 пункту «а» частини 1 статті 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», абзацом 4 частини 1 статті 14 Закону України «Про основи містобудування», статтею 29  Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», рішенням Чернігівської міської ради від 31 травня 2007 року «Про делегування повноважень» (17 сесія 5 скликання) із доповненнями (52 сесія 5 скликання), виконавчий комітет міської ради вирішив:

 

1. Затвердити та  надати  містобудівні  умови   і    обмеження   забудови земельної ділянки:

 

1.1. Публічному акціонерному товариству «Чернігівобленерго» для будівництва КЛ 0,4 кВ та технічного переоснащення ТП-543 для електропостачання майстерні по вул. Шевченка, 162а у м. Чернігові.

 

1.2. Фізичній особі – підприємцю Пекуру Олександру Миколайовичу для реконструкції частини орендованого нежитлового приміщення з будівництвом прибудови по просп. Миру, 51 у м. Чернігові для улаштування магазину продовольчих товарів (по реалізації випічки) з дозволу комунального підприємства «Діловий центр» Чернігівської обласної ради.

 

1.3. Недєй Єлизаветі Юріївні для реконструкції власного нежитлового приміщення 4 майстерні по просп. Миру, 277 у м. Чернігові для улаштування житлової квартири.

 

1.4. Прищепі Марії Степанівні для реконструкції власної будівлі приймального пункту по вул. Любомира Боднарука, 9а у м. Чернігові на орендованій земельній ділянці для улаштування житлового будинку.

 

1.5. Приватному підприємству «Проммеханізація» для реконструкції власного адміністративного приміщення з гаражами та прохідної бази для улаштування адміністративно-побутової будівлі по вул. Івана Мазепи, 114а у  м. Чернігові.

 

1.6. Приватному акціонерному товариству «Еліта» для реконструкції орендованого нежитлового приміщення першого поверху для улаштування магазину непродовольчих товарів по просп. Миру, 33 у м. Чернігові.

 

1.7. Стаднік Юлії Сергіївні для реконструкції частини власного нежитлового приміщення першого поверху для улаштування стоматологічного кабінету по вул. Ремісничій, 23 у м. Чернігові.

 

1.8. Товариству з обмеженою відповідальністю «АСТЕРІКС  ПРОТЕКТ» для будівництва прибудови обідньої зали з тамбуром входу до існуючої закусочної по вул. Ремісничій, 28 у м. Чернігові.

 

1.9. Товариству з обмеженою відповідальністю «РЕТРІЕВАЛ» для реконструкції суборендованого нежитлового приміщення по вул. Кільцевій, 16 у м. Чернігові для улаштування медичного центру детоксикації з дозволу власника – фізичної особи – підприємця Синиці Юрія Юрійовича.

 

1.10.  Шикулі Тетяні Тимофіївні для реконструкції власного житлового будинку з будівництвом прибудови для улаштування магазину продовольчих та непродовольчих товарів по вул. 1–ї Гвардійської Армії, 1 у м. Чернігові на власній земельній ділянці.

 

2. Внести зміни до пункту 1.5. рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 18.10.2018 № 518 «Про затвердження та надання містобудівних умов і обмежень забудови земельних ділянок» та викласти в такій редакцій: «Іванцю Віктору Миколайовичу, Іванцю Олексію Михайловичу для будівництва будівлі для виробничих приміщень по обробці металу з адміністративно-побутовими приміщеннями по вул. Інструментальній, 34г в м. Чернігові на орендованій земельній ділянці». 

 

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Атрощенка О. А.


 

Міський голова                                                                                            В. АТРОШЕНКО 

 

Заступник міського голови − 

керуючий справами виконкому                                                               С. ФЕСЕНКО  

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!