Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
25 січня 2019 р.

Про затвердження норм надання послуг з вивезення твердих побутових відходів у м. Чернігові


Про затвердження норм надання послуг
з вивезення твердих побутових відходів
у м. Чернігові

 

Керуючись пунктами 6, 16 статті 30, статтею  40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пунктом 3 частини 3 статті 4 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Законом України «Про відходи», постановою Кабінету Міністрів України від 10.12.2008 року № 1070 «Про затвердження Правил надання послуг з вивезення побутових відходів» та наказом Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 30.07.2010 року № 259 «Про затвердження Правил визначення норм надання послуг з вивезення побутових відходів», у зв’язку з необхідністю визначення обсягів виробництва та реалізації послуг із збирання, зберігання, перевезення та знешкодження твердих побутових відходів під час укладання договорів на відповідні послуги та розрахунків із замовниками послуг виконавчий комітет Чернігівської міської ради вирішив:

1. Затвердити норми надання послуг з вивезення твердих побутових відходів для багатоквартирних будинків, одноквартирних будинків та підприємств, установ і організацій – об’єктів утворення твердих побутових відходів м. Чернігова згідно з додатком цього рішення, на підставі науково-технічного звіту про відповідну науково-дослідну роботу, виконану Державним підприємством «Науково-дослідний та конструкторсько-технологічний інститут міського господарства».

 2. Норми надання послуг з вивезення твердих побутових відходів застосовувати при розрахунку нових розмірів тарифів на послуги з вивезення та знешкодження твердих побутових відходів.

3. Суб’єктам господарювання, які надають послуги з вивезення та знешкодження твердих побутових відходів, для розрахунків зі споживачами послуг,  до моменту введення в дію нових розмірів тарифів на ці послуги, застосовувати діючі норми утворення твердих побутових відходів, враховані в діючих тарифах на відповідні послуги.

4.    Рішення   виконавчого комітету  міської  ради від  30 травня 2014 року № 148  «Про  затвердження  норм  надання послуг з вивезення твердих побутових відходів у м. Чернігові» втрачає чинність з дня введення в дію нових тарифів на послуги з вивезення та знешкодження твердих побутових відходів.

5.  Це рішення набуває чинності з моменту його оприлюднення.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Черненка А. В.


 

Міський голова                                                                                            В. АТРОШЕНКО 

 

Заступник міського голови −

керуючий справами виконкому                                                               С. ФЕСЕНКО 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!