Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
7 грудня 2018 р.

Про передачу майна з комунальної власності


Про передачу майна  
з комунальної власності

 

 

 

Керуючись підпунктом 30 пункту 1 статті 26 та статтею 60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", беручи до уваги звернення Чернігівського геріатричного пансіонату від 28 листопада 2018 року № 509 та лист управління комунального майна Чернігівської обласної ради від 28 листопада 2018 року № 02-1348,  Чернігівська міська рада вирішила:

З метою  покращення матеріально-технічного  забезпечення Чернігівського геріатричного пансіонату для організації дозвілля його підопічних, передати безоплатно з комунальної власності територіальної громади м. Чернігова у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівської області із закріпленням на правах оперативного управління за Чернігівським геріатричним пансіонатом проектор NEC VE-303, первісною вартістю  9978 грн (дев’ять тисяч дев’ятсот сімдесят вісім гривень).

Відділу програмного та комп’ютерного забезпечення міської ради (Бузницький О. П.), відділу обліку та звітності міської ради (Дедущенко Н. М.) в установленому законом порядку забезпечити передачу майна, зазначеного в цьому рішенні.

Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови – керуючого справами виконкому Фесенка С. І. та постійну комісію міської ради з питань комунальної власності, бюджету та фінансів (Тарасовець О. М.).

 

 

Міський голова                                                                                                  В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!