Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
16 листопада 2018 р.

Про надання повноважень міському голові на підписання грантової угоди з проектом «Партнерство з модернізації: енергоефективність у лікарнях», що виконується GIZ


Про надання повноважень міському голові на
підписання грантової угоди з проектом
«Партнерство з модернізації: енергоефективність
у лікарнях», що виконується GIZ


У зв’язку з отриманням грантових коштів на реалізацію проекту «Капітальний ремонт КНП «Пологовий будинок» Чернігівської міської ради по вул. 1-го Травня, 172 в м. Чернігові. Комплексна термомодернізація» у рамках Меморандуму про співробітництво між Чернігівською міською радою та проектом «Партнерство з модернізації: енергоефективність у лікарнях», що виконується Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ за дорученням Уряду Федеративної Республіки Німеччина від 16.05.2017, відповідно до Рамкової Угоди між Урядом України та Урядом Федеративної Республіки Німеччина про консультування і технічне співробітництво від 29.05.1996, керуючись статтею 26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада вирішила: 

1. Уповноважити Чернігівського міського голову Атрошенка Владислава Анатолійовича на підписання угоди щодо отримання грантових коштів орієнтовним розміром 300 000 євро (триста тисяч євро) на реалізацію проекту «Капітальний ремонт КНП «Пологовий будинок» Чернігівської міської ради по вул. 1-го Травня, 172 в м. Чернігові. Комплексна термомодернізація» на умовах співфінансування з міського бюджету м.Чернігова.

2. Уповноважити фінансове управління Чернігівської міської ради (Лисенко О. Ю.) на відкриття рахунку для зарахування грантових коштів на реалізацію проекту, вчиняти необхідні дії щодо їх використання та передбачити співфінансування на реалізацію проекту у обсязі, необхідному для повної його реалізації.

3. Головним розпорядником коштів (кінцевим одержувачем коштів)  визначити управління капітального будівництва Чернігівської міської ради (Почеп В. І.).

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступників міського голови Атрощенко О. А. і Хоніч О.П. та постійні комісії міської ради з питань освіти, медицини, соціального захисту, культури, молодіжної політики та спорту (Білогура В. О.), з питань комунальної власності, бюджету та фінансів (Тарасовець О. М.) та з питань житлово-комунального господарства, транспорту і зв'язку та енергозбереження (Антонов О. С.).

 

 

 

Міський голова                                                                                                          В. А. Атрошенко

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!