Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
6 лютого 2024 р.

Оголошення про скликання 37 (позачергової) сесії Чернігівської міської ради VIIІ скликання

Відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» 37-а (позачергова) сесія Чернігівської міської ради VIIІ скликання відбудеться 8 лютого 2024 року о 10 годині в залі засідань міської ради (вул. Магістратська, 7). 

               На розгляд сесії виносяться питання:

  1. Про затвердження Міської комплексної програми “Оборона. Повага. Підтримка” на 2024 рік.
  2. Про створення комунального некомерційного підприємства «Ветеранський простір» Чернігівської міської ради.
  3. Про внесення змін і доповнень до Програми соціальної підтримки населення у м. Чернігові на 2024-2026 роки.
  4. Про затвердження Програми підготовки територіальної оборони та підготовки населення м. Чернігова до участі в русі національного спротиву на 2022 – 2025 роки у новій редакції.
  5. Про надання згоди на передачу майна територіальної громади м. Чернігова у державну власність.
  6. Про затвердження Програми шефської допомоги військовим частинам Збройних Сил України, Національної гвардії України, Державної спеціальної служби транспорту та Державної прикордонної служби України, на 2023 – 2024 роки у новій редакції.
  7. Про надання згоди на передачу майна територіальної громади  м. Чернігова у державну власність.
  8. Про надання згоди на безоплатну передачу майна з комунальної власності територіальної громади міста Чернігова у державну власність.
  9. Про надання згоди на безоплатну передачу майна з комунальної власності у державну власність.
  10. Про затвердження Програми забезпечення діяльності та виконання доручень виборців депутатами Чернігівської міської ради на 2024 рік (нова редакція).
  11. Про внесення змін до складу постійних комісій Чернігівської міської ради VІІІ скликання.
  12. Про Програму економічного і соціального розвитку Чернігівської міської територіальної громади на 2024 рік.
  13. Про зміни та доповнення до Комплексної цільової Програми розвитку житлово-комунального господарства міста Чернігова на 2021-2025 роки.
  14. Про внесення змін та доповнень до Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку утримання і прибирання вуличних, дворових територій, парків, скверів та додержання тиші в громадських місцях м. Чернігова в новій редакції.
  15. Про затвердження проекту землеустрою та внесення змін до рішення міської ради № 32/VIII-7 від 01 червня 2023 року.
  16. Про перейменування вулиць в м. Чернігові.
  17. Про затвердження переліку закладів культури базової мережі міста Чернігова.
  18. Про внесення змін до Міської комплексної цільової програми "Місто Чернігів – дружнє до сім'ї та дітей" на 2024-2028 роки.
  19. Про внесення змін до Міської Програми розвитку фізичної культури та спорту у м. Чернігові на 2024-2028 роки.
  20. Про внесення змін до Програми «Утримання та забезпечення діяльності Чернігівського міського центру соціальних служб на 2024-2028 роки».
  21. Про внесення змін до Програми розвитку, підтримки комунальних закладів охорони здоров’я та надання медичних послуг понад обсяг, передбачений програмою державних гарантій медичного обслуговування населення міста Чернігова на 2022– 2025 роки.
  22. Про надання згоди на безоплатну передачу медичного обладнання.
  23. Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єкта інженерної інфраструктури.
  24. Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Чернігова, що підлягають приватизації у 2024 році.
  25. Про надання згоди на передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова видатків по об’єкту «Капітальний ремонт єдиного майнового комплексу комунального енергогенеруючого підприємства «Чернігівська ТЕЦ».
  26. Про внесення змін до рішення міської ради від 30.03.2023 № 30/VIII-11 «Про затвердження переліків об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Чернігова».
  27. Про затвердження проєкту містобудівної документації «Детальний план території другого мікрорайону житлового району «Масани».
  28. Про надання згоди на передачу з комунальної власності територіальної громади міста Чернігова у державну власність.
  29. Про внесення змін до рішення Чернігівської міської ради від 17 серпня 2017 року № 22/VII-13.
  30. Про розміщення тимчасового вільних бюджетних коштів бюджету Чернігівської міської територіальної громади.
  31. Про отримання позик на покриття тимчасових касових розривів бюджету Чернігівської міської територіальної громади.
  32. Про продовження дії рішення Чернігівської міської ради від 23 грудня 2022 року №26/VIII-17 “Про встановлення мінімальної вартості місячної оренди 1 (одного) квадратного метра загальної площі нерухомого майна у місті Чернігові на 2023 рік”.
  33. Про внесення змін до Програми розвитку земельних відносин на території міста Чернігова на 2021-2025 роки.
  34. Про поновлення договорів оренди земельних ділянок юридичним та фізичним особам.
  35. Про внесення змін до рішень Чернігівської міської ради та договорів оренди земельних ділянок.
  36. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), передачу земельних ділянок у власність та оренду громадянам для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), для індивідуального садівництва, для городництва.
  37. Про надання дозволів на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), для індивідуального садівництва, для будівництва індивідуальних гаражів, для городництва.
  38. Про  надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину, для будівництва індивідуальних гаражів.
  39. Про  надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  40. Про затвердження проєку землеустрою щодо відведення земельної ділянки, передачу земельної ділянки у власність громадянину, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  41. Про  надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянину, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).
  42. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою, надання, вилучення і передачу земельних ділянок юридичним і фізичним особам
  43. Про надання дозволів на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам.
  44. Про звернення Чернігівської міської ради до Верховної Ради України щодо заборон народним депутатам України, обраним від політичної партії «ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ».
  45. Про звернення Чернігівської міської ради  до Кабінету Міністрів України щодо недопущення ускладнення ввезення гуманітарної допомоги в Україну.
  46. Про депутатські запити.
  47. Різне.

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!