Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
11 травня 2023 р.

Оголошення про скликання 31 (позачергової) сесії Чернігівської міської ради VIIІ скликання

Відповідно до пункту 2 частини третьої статті 50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», частини другої статті 20 Регламенту Чернігівської міської ради VIIІ скликання, враховуючи заяву депутатів Чернігівської міської ради VIIІ скликання від 30 квітня 2023 року, 31-а (позачергова) сесія Чернігівської міської ради VIIІ скликання відбудеться 2 травня 2023 року о 9 годині в залі засідань міської ради (вул. Магістратська, 7).

На розгляд сесії виносяться питання:

1. Про затвердження Програми шефської допомоги військовим частинам Збройних Сил України, Національної гвардії України та Державної спеціальної служби транспорту, які розташовані на території м. Чернігова, на 2023 рік у новій редакції.

2. Про внесення змін та доповнень до Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку утримання і прибирання вуличних, дворових територій, парків, скверів та додержання тиші в громадських місцях м. Чернігова в новій редакції.

3. Про внесення змін до переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Чернігова, що підлягають приватизації у 2023 році (нежитлова будівля за адресою: провулок Коцюбинського,4/5).

4. Про звіт в.о. Генерального директора ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА» Дмитра Аркатова.

5. Щодо звіту начальника Управління освіти Чернігівської міської ради Білогури В. О.

6. Щодо звіту генерального директора Комунального некомерційного підприємства «Чернігівська міська лікарня №2» Чернігівської міської ради Кухара В.В.

7. Щодо звіту директора комунального підприємства «Чернігівводоканал» Чернігівської міської ради Малявко С. М.

8. Щодо звіту керівника Чернігівської окружної прокуратури Герасименко П. В. про стан законності, боротьби із злочинністю, та результати діяльності прокуратури на території м. Чернігова.

9. Про створення робочої групи з питань розробки змін до Регламенту Чернігівської міської ради VIIІ скликання.

10. Про внесення змін до рішення міської ради від 30 червня 2022 року №18/VIII – 19 “Про місцеві податки та збори”

11. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель міста Чернігова.

12. Про поновлення договорів оренди земельних ділянок юридичним та фізичним особам.

13. Про надання дозволів на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та для городництва.

14. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), передачу земельних ділянок у власність та оренду громадянам для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), для будівництва індивідуальних гаражів.

15. Про надання дозволів на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам.

16. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою, надання, вилучення і передачу земельних ділянок юридичним і фізичним особам.

17. Про депутатські запити.

18. Різне.

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!