Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
12 квітня 2023 р.

Оголошення про скликання 26 (позачергової) сесії Чернігівської міської ради VIIІ скликання

Відповідно до пункту 2 частини третьої статті 50 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»  26 (позачергова) сесія Чернігівської міської ради VIIІ скликання відбудеться 23 грудня 2022 року о 9 годині в залі засідань міської ради (вул. Магістратська, 7).

Внести на розгляд сесії питання:

1. Про затвердження намірів встановлення партнерства між містами Черніговом (Україна) та Лаппеенранта (Фінляндія).

2. Про затвердження Програми шефської допомоги військовим частинам Збройних Сил України, які розташовані на території м. Чернігова, на 2023 рік.

3. Про надання згоди на передачу майна територіальної громади м. Чернігова у державну власність.

4. Про зміни до Програми поліпшення екологічного стану міста Чернігова на 2021-2025 роки (в галузі житлово-комунального господарства).

5. Про внесення змін до Програми розвитку електричного транспорту м. Чернігова на 2018-2022 роки.

6. Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Чернігова, що підлягають приватизації у 2023 році.

7. Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів інженерної інфраструктури.

8. Про визначення комунального підприємства «Теплокомуненерго» Чернігівської міської ради балансоутримувачем єдиного майнового комплексу - об’єкт теплопостачання житлового фонду та соціальної сфери (котельні, теплопункти з обладнанням та мережі).

9. Про затвердження Порядку переведення дачних і садових будинків, що відповідають державним будівельним нормам, у жилі будинки у м. Чернігові у новій редакції.

10. Про надання згоди на безоплатну передачу медичного обладнання.

11. Про надання згоди на безоплатну передачу медичних препаратів.

12. Про внесення змін та доповнень до рішення Чернігівської міської ради від 25 листопада 2021 року № 13/VIII-20 “Про бюджет Чернігівської міської територіальної громади на 2022 рік” зі змінами і доповненнями.

13. Про встановлення мінімальної вартості місячної оренди 1 (одного) квадратного метра загальної площі нерухомого майна у місті Чернігові на 2023 рік.

14. Про внесення змін і доповнень до рішення Чернігівської міської ради від 30 листопада 2022 року № 24/VIII-38 “Про бюджет Чернігівської міської територіальної громади на 2023 рік”.

15. Про поновлення договорів оренди земельних ділянок юридичним та фізичним особам.

16. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою, надання, вилучення і передачу земельних ділянок юридичним і фізичним особам.

17. Про надання дозволів на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам.

18. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), передачу земельних ділянок у власність та оренду громадянам для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), для будівництва індивідуальних гаражів.

19. Про надання дозволів на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), для індивідуального садівництва та для будівництва індивідуальних гаражів.

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!