Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
12 квітня 2023 р.

Оголошення про скликання 20 (позачергової) сесії Чернігівської міської ради VIIІ скликання

Відповідно до пункту 8 частини четвертої статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» 20 (позачергова) сесія Чернігівської міської ради VIIІ скликання відбудеться 19 серпня 2022 року о 9 годині в залі засідань міської ради (вул. Магістратська, 7).

На розгляд сесії виносяться питання:

1. Про затвердження списку присяжних Деснянського районного суду м. Чернігова.

2. Про затвердження Статуту комунальної установи «Інклюзивноресурсний центр № 1» Чернігівської міської ради у новій редакції.

3. Про внесок у статутний капітал комунального підприємства "Чернігівводоканал" Чернігівської міської ради.

4. Про виконання бюджету Чернігівської міської територіальної громади за І півріччя 2022 року.

5. Про використання коштів резервного фонду бюджету Чернігівської міської територіальної громади за І півріччя 2022 року.

6. Про поновлення договорів оренди земельних ділянок юридичним та фізичним особам.

7. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою, надання, вилучення і передачу земельних ділянок юридичним і фізичним особам.

8. Про надання дозволів на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам.

9. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), передачу земельних ділянок в оренду громадянам для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

10. Про надання дозволів на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), для городництва.

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!