Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
27 вересня 2018 р.

Управління освіти показало, у якому стані будівля школи №10

+4

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7

Сьогодні, 27 вересня, на сесію міської ради вчергове прийшли більше 20 батьків учнів школи №10. Вони вимагають відновити роботу навчального закладу, конкретніше - виділити кошти на ремонт.

Ситуацію прокоментував начальник управління освіти міської ради Василь Білогура. Він нагадав, що діяльність школи призупинена через аварійний стан прибудови. А на фото, продемонстрованих депутатам та громаді, видно, що практично увесь навчальний заклад у незадовільному стані. По всій будівлі тріщини, а прибудова взагалі може завалитись у будь-який момент.

Дискусія щодо доцільності експлуатації будівлі школи №10 ведеться не тільки між батьками та управлінням освіти. Сюди долучились і активні громадські діячі, і представники політичних партій.

Втім, на думку міської влади, тим, хто виступає за відновлення діяльності школи №10, варто зайти у це приміщення, подивитись у якому стані класи, коридор, а особливо - майстерні у підвальному приміщенні, пристосований спортзал.

"Запрошую журналістів, політичні партії, всіх - зайти у приміщення школи і потім зробити висновок, чи можуть діти тут навчатися", - наголосив міський голова.

До речі, спеціальні "маячки", встановлені 2 тижні тому на тріщинах по всій будівлі, показали прогрес руйнування.

Нагадаємо, учні та увесь колектив школи #10 наразі вчаться в приміщенні школи №6. Там для їх потреб виділений цілий поверх.

Управління освіти просить зважити: ми говоримо не тільки про будівлі, але й про навчальний процес, про комфортні умови для дітей.

Також у Києві апеляційний суд буквально вчора підтвердив: комісія, яка заборонила експлуатацію будівлі школи, діяла правомірно.




Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!