Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
11 жовтня 2017 р.

Чернігівводоканал: інвестиційні програми будуть виконані в повному обсязі

+2

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5

КП «Чернігівводоканал» активно працює у напрямку виконання інвестиційної програми, спрямованої на реалізацію заходів з покращення якості послуг водопостачання та водовідведення. У 2016 році підприємству вдалося збільшити фактичне виконання інвестиціної програми з 74% до 83%, а за 8 місяців поточного року інвестпрограма вже навіть перевиконана на 14%. Про це розповів директор КП "Чернігівводоканал" Сергій Малявко 10 жовтня на розширеній нараді Чернігівського міського голови з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств міської ради. Він зазначив, що з початку поточного року:

- у повному обсязі виконано річний план по закупівлі загальнобудинкових лічильників у рамках інвестпрограми та розпочато їх встановлення;

- проведена реконструкція водопроводу по вул. Гончій (від вул. Київської до пр. Перемоги);

- встановлено системи очистки води на 2-х підвищувальних насосних станціях;

- виконані проектні роботи з будівництва 125 метрів напірного каналізаційного колектору по вул. Загородній від залізничного переїзду до самопливного каналізаційного колектору діаметром 120 мм по вул. Ушинського на території мазутосховища та реконструкції каналізаційного дюкеру через річку Стрижень в районі КНС-1 по вул. Пушкіна,1а;

- придбано 2 аварійні автомобілі для служб водопровідних та каналізаційних мереж, тиристорний електропривід на КНС-1 та алюмінієві кріплення для відкосів траншей.

Завершується реконструкція водопроводу по вул. О. Молодчого (від вул. Лермонтова до вул. Шевченка). Тривають роботи з реконструкції та утеплення фасаду адміністративного приміщення по вул. Жабинського, 15.

Крім заходів, які передбачені інвестиційною програмою у 2017 році, виконано реконструкцію водопроводів:

- по вул. Гагаріна (від вул. Леоніда Пашина до вул. Костомарівської), діаметр 300 мм, довжиною 790 п. м  вартістю 2,2 млн грн (без ПДВ);

- вул. Гетьмана Полуботка (від вул. Пушкіна до р. Стрижень), діаметр 560 мм, 147 п. м, вартість – 1,7 млн грн (у зв’язку з плановою заміною асфальтобетонного покриття у місті).

У 2017 році очікується повне виконання інвестиційної програми на 2017 рік за рахунок відповідної складової в діючих тарифах. Проте, протягом 2014-2015 років інвестиційна програма була виконана не в повному обсязі. Тому за результатами перевірки Нацкомісія зобов’язала підприємство довиконати інвестиційні заходи на 28 млн грн без додаткових джерел фінансування. 

Читайте також:

Чернігівводоканал: характеристика системи водопостачання та водовідведення

Чернігівводоканал: встановлення приладів обліку

Чернігівводоканал: підприємство подолало безгосподарність і стало прибутковим

Чернігівводоканал: вже погашено 25% зарубіжного кредиту


Прес-служба Чернігівської міської ради за матеріалами КП "Чернігівводоканал"

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!