Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
24 червня 2022 р.

На ремонт шкіл Чернігова спрямують 37 млн грн. Розповідаємо, які заклади освіти відновлять за ці кошти


Фото № 1

Невикористані кошти освітньої субвенції перерозподілили між навчальними закладами для виконання ремонтних робіт. Це ще одне рішення, яке було прийнято під час засідання виконкому Чернігівської міської ради 23 червня. Відповідні зміни внесли до бюджету Чернігівської територіальної громади на 2022 рік. 

— Загальний обсяг перерозподілу 37 млн грн це залишок освітньої субвенції, який залишився з минулих років і ми маємо право спрямувати на приведення до ладу наших закладів освіти, щоб до навчального року зробили необхідний обсяг робіт, повідомила начальниця фінансового управління Чернігівської міської ради Олена Лисенко.  

З цієї суми 31 млн грн спрямують на капітальний ремонт будівель шкіл №1, 2, 6, 15, 16, 29, 30, 31, 34. Таким чином усунуть пошкодження, що завдані приміщенням під час активних бойових дій. Трохи більше 2 млн 600 тис грн передбачали для поточного ремонту школи №35.  

1 млн грн направлять на капремонт харчоблоку у школі №34 і 2 млн 500 тис грн на поточний ремонт приміщень,  інженерних споруд та систем закладів освіти.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!