Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
23 червня 2022 р.

З понеділка, 27 червня, у Чернігові запрацює ще один тролейбусний маршрут


Фото № 1

З понеділка, 27 червня, у місті почне працювати ще один тролейбусний маршрут 6Т “вул. Незалежності – Залізничний вокзал (через проспект Миру)”. Відповідне рішення затвердили на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради 23 червня. 

Зазначимо, що у Чернігові внаслідок ворожих обстрілів під час бойових дій з російськими військами пошкоджено 55 км контактної мережі зі 110, поступово її ремонтують і вдається запускати нові напрямки. 

Наразі перевірено контактну лінію на ділянці мережі електротранспорту по вулиці Любецькій, тому виникла можливість відновити функціонально рух тролейбусів за окремим маршрутом, мова саме про 6Т.

Також з 27 червня запрацюють і зміни до тимчасових міських автобусних маршрутів: №25 вул. Курсанта Єськова — Річковий порт (через вул. Глібова)  та №26 вул. Ціолковського Пляж «Золотий берег» (через вул. В’ячеслава Чорновола). 

— Тобто, кінцева зупинка у маршруті №25 зміниться з готелю “Україна” на “Річний порт”, а маршрут №26 поїде на Золотий Берег, через проспект Перемоги, П’ять кутів, Савчука,  прокоментував зміни начальник Управління транспорту Олександр Рижий 

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

 

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!