Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
14 червня 2022 р.

Графік перевірки будинкових тепломереж з 20 червня по 1 липня


Фото № 1

Уже протягом двох тижнів перевіряється готовність внутрішньобудинкових систем опалення. Ці роботи – частина підготовки до холодного сезону. Ведеться пошук і ліквідовуються пориви, які могли утворитися після розмерзання мереж у будинках під час бомбардування Чернігова російськими військовими.

Кожен будинок перевіряється відповідно до розкладу, розробленого комунальниками. При його складанні представники теплогенеруючих компаній і ЖЕКи керуються черговістю будинків у системі централізованого опалення, кількістю пошкоджень під час обстрілів. Споруди, розташовані поруч, можуть ревізуватися у різні дні і навіть тижні.

Тож, якщо ви НЕ ЗНАЙШЛИ СВОЮ АДРЕСУ у цьому переліку чи в опублікованих раніше (посилання в кінці статті), то вона може бути зазначена у подальших наших публікаціях графіків.

Якщо ви ЗНАЙШЛИ СВІЙ БУДИНОК у переліку, то у вказаний день слідкуйте за будь-якими ознаками витоків води з тепломереж у своїх чи сусідніх квартирах.  Для цього можна перебувати вдома самим, або бути на зв’язку із сусідами, друзями чи родичами. 

При поривах слід одразу повідомляти ЖЕК, теплову організацію або колл-центр, щоб вони вимикали подачу води і починали ремонтувати теплову систему.

Контакти вашого ЖЕКу та теплопостачальників є на платіжках за квартплату та тепло (знайдіть ці телефони завчасно). Телефон контакт-центру 0800509350 (безкоштовно), передати інформацію можна також через особистий кабінет на сайті колл-центру чи через мобільний додаток «Call-центр CityOn. Чернігів».

Якщо ви знаєте, що мережі у вашій квартирі пошкоджені, то передайте інформацію завчасно, не чекаючи перевірки.

За минулий тиждень під час тестування мереж було виявлено півтора десятка протікань, їх ліквідували. 

Опубліковані раніше графіки

 

За повідомленням Управління ЖКГ міськради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!