Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
14 червня 2022 р.

У Чернігові п’ятеро поліцейських нагороджені орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно)


Фото № 1

Володимир Настич, Дмитро Лук’яненко, Дмитро Музирьов, Олексій Христенко, Олександр Яцик – поліцейські, які з перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну ціною власного життя стояли на захисті  області та  Чернігова.  Указом Президента України за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння українському народові п’ятеро поліцейських нагороджені орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

Державні нагороди України 14 червня батькам та дружинам загиблих захисників вручили Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, начальник Головного управління Національної поліції у Чернігівській області Володимир Нідзельський та заступник голови обласної військової адміністрації Дмитро Іванов.

Міський голова, звертаючись до присутніх, висловив щирі слова співчуття:

Це герої, які віддали найдорожче своє життя за Чернігів, за Чернігівщину, за Україну. На жаль, і у нас немає іншого вибору, ми повинні захищати свою землю. Ніхто не може сказати, що це останні жертви. Люди віддають найдорожче для того, щоб Україна відбулася як держава. Я схиляю перед вами голову, як міський голова, від імені всіх мешканців Чернігова на знак подяки та знак пам’яті загиблих представників національної поліції.

Присутні вшанували пам'ять героїчно загиблих поліцейських хвилиною мовчання

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!