Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
11 червня 2022 р.

Владислав Атрошенко дякує всім, хто хоче допомогти відновити Чернігів і перераховує кошти на рахунок міської ради


Фото № 1

Ремонт контактної мережі та придбання техніки для прибирання міста. 10 червня під час виконкому члени засідання затвердили фінансування на ці потреби, левова частка необхідних сум —  благодійні внески на рахунок муніципалітету, а також зібрані гроші нашим містом-побратимом Меммінгеном. 

Так, на відновлення контактної мережі, яка довзоляє курсувати тролейбусам містом, спрямують 8 мільйонів гривень. Значна частина суми —  благодійний внесок, незначна решта  міського бюджету. Нагадаємо, що зі 110 км її протяжності 45 км пошкоджені внаслідок активних бойових дій. 

Дофінансує Чернігів і придбання машини для прибирання. 152 тисячі доларів зібрало німецьке місто Меммінген, а решту —  4 млн 274 тис. грн виділять з міського бюджету, з яких 2 млн 741 тис грн  це кошти від фізичних осіб, які хотіли допомогти місту і перераховували гроші на рахунок муніципалітету.

Владислав Атрошенко подякував всім, хто вирішив підтримати Чернігів у цей складний час саме у такий спосіб, надсилаючи від 10 фунтів до кількох мільйонів гривень.

— Хотілося б подякувати всім людям, фізичним особам, які перераховували благодійні внески на мультивалютний рахунок Чернігівської міської ради. Хотів окремо подякувати юридичним особам, бенефіціарам.  Що є найбільш цінним і зворушливим, що вони це роблять з власної ініціативи.  Вони перераховують на рахунки міської ради досить суттєві кошти, адресно, на окремі напрямки, як вони вважають за потрібне. Я надзвичайно вдячний, подякував Чернігівський міський голова

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!