Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
26 травня 2022 р.

100 комплектів спецодягу придбають для рятувальників за кошти міського бюджету Чернігова


Фото № 1
Фото № 2

100 комплектів спецодягу для рятувальників. Під час виконавчого комітету 26 травня членами засідання підтримано рішення про внесення змін до Програми створення та використання матеріальних резервів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій у Чернігові на 2021-2025 роки, що дозволяє виділити 150 тисяч гривень для придбання необхідного одягу рятувальникам, який вони пошкодили/втратили під час своєї роботи. 

— Державна служба з надзвичайних ситуацій звернулась до нас, щоб ми допомогли спецодягом. Необхідно придбати 100 комплектів, сума 150 тисяч гривень,прокоментував рішення начальник відділу з надзвичайних ситуацій ЧМР Григорій Годун. 

Цей робочий одяг потрібен рятувальникам, які під час роботи, розбираючи завали у Чернігові та ліквідовуючи наслідки обстрілів та бомбардувань, пошкодили, зносили свій. І, аби вони могли працювати надалі, потребують нового.  З цією метою їм і закуплять нові літні комплекти.

Під час засідання виконкому секретар Чернігівської міської ради Олександр Ломако подякував рятувальникам за те, що вони щодня роблять для Чернігова, як у мирний час, а тим більше сьогодні, у воєнний. 

— Дякую вам за вашу службу і за той подвиг, який ви робите щодня. І це той скромний внесок, яким ми можемо допомогти, ми завжди раді, — подякував рятувальникам  Олександр Ломако.

Прес-служба Чернігівської міської ради

 


 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!