Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
25 травня 2022 р.

У Чернігові розпочинається підготовка до опалювального сезону. Графік перевірки будинкових тепломереж протягом 1-10 червня


Фото № 1

У червні починаються перевірки готовності внутрішньобудинкових систем централізованого теплопостачання до опалювального сезону. Вони потрібні для того, аби виявити пориви, які могли утворитися після розмерзання теплових мереж у будинках під час облоги Чернігова. Зважаючи на об'єми запланованих робіт, їх вже починають, аби встигнути підготувати місто до осінньо-зимового періоду. 

Для зручності чернігівців розроблені графіки перевірки. У ці дні постачальники тепла будуть подавати теплоносій під тиском у будинкові мережі.

Мешканцям, або їх представникам у день, вказаний у графіку, варто уважно слідкувати за будь-якими ознаками витоків води з тепломереж у їхніх чи сусідніх квартирах. У таких випадках слід одразу повідомляти про це ЖЕК, контакт-центр, теплову організацію для миттєвої організації та виконання аварійно-відновлювальних робіт системи опалення.

Нагадаємо, що випробування проводитимуться за окремим графіком, а тому мешканців будинків попереджатимуть про це за 10 днів до визначеної дати. Аби у них був час повернутися у свої квартири і вжити завчасно заходів, якщо будуть витоки теплоносія внаслідок пошкодження. 

Нижче публікуємо графік запуску теплоносія до житлових будинків з переліком адрес у період з 1 по 10 червня 2022 р. Також управляючі компанії мають попередити мешканців про початок робіт, розмістивши повідомлення на під’їздах будинків.

Для зручності пошуку вашої адреси пропонуємо Графік

 

За повідомленням пресслужби Управління ЖКГ

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!