Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
2 травня 2022 р.

Андрій Ярмоленко подарував Чернігову машину швидкої допомоги


Фото № 1

Відомий футболіст, вихованець чернігівських спортивних шкіл «Юність» та «Десна», а нині капітан національної збірної України з футболу, вінгер лондонського “Вест Гему” Андрій Ярмоленко з перших днів війни виступив з активною підтримкою України. Він закликав російську футбольну спільноту говорити правду про війну в нашій країні, а світ вступитись на захист України.

Зараз Андрій Ярмоленко долучився до підтримки рідного Чернігова. Від себе особисто він подарував місту машину швидкої допомоги та гуманітарний вантаж. У публікації на своїй сторінці в Instagram він також подякував волонтерам, які продовжують підтримувати Україну.

“З радістю приєднався до благодійної ініціативи допомогти своїм землякам у Чернігові. Передаю від моєї сім’ї машину швидкої допомоги, а також важливий гуманітарний вантаж: медикаменти, продукти, товари першої необхідності. Особливі слова подяки – волонтерам-українцям, які мешкають в Англії. Завдяки їм, в Україну вирушать ще дві машини. Все буде Україна! Ми переможемо! Віримо, боремося!”, – написав Ярмоленко.

Нагадаємо, минулого тижня до Чернігова прибула ще одна машина швидкої допомоги, наповнена всіма необхідними медикаментами. Вона слугуватиме потребам пацієнтів Чернігівської міської лікарні №2.

На сторінці керівника медзакладу Владислава Кухаря місцевий актив подякував меценатам та всім причетним за такий важливий подарунок для міста: «Дякуємо друзям з Німеччини та усім, хто шукав, вирішував усі бюрократичні моменти, комунікував, переганяв «цю гарнюню».

 

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!