Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
13 квітня 2022 р.

Чернігів прибирається та відновлюється

Бригади комунальних підприємства Чернігівської міської ради працюють по всьому місту, в першу чергу там, де ворожі обстріли завдали найбільшої  шкоди житловим будинкам  чернігівців.

Зокрема, об’єднані бригади КП ЖЕК 10 вже прибирали уже біля будинків  на вулицях Бєлова, Доценка, Космонавтів. Двірники вичищають не лише під'їзди, доріжки по периметру, а й палісадники, куди летіло скло та сміття.

Прибиральні комплекси АТП-2528 сьогодні на Белова, 4 забирають сміття після обстрілів та доприбирають вулицю Шевченка.

Другий комплекс працює на вулиці Мазепи,12 (на відео), потім переїжджає на вулицю  Чорновола, проспект Миру від вул. Тичини.

Третій комплекс працює в районі 19 школи, на проспекті Миру від Градецького до Ремзаводу.

Усього АТП 2528 цього дня вже випустило на лінії понад 20 одиниць прибиральної спецтехніки.  

Комунальне підприємство «Чернігівводоканал» вже забезпечує принаймні мінімальний тиск води (до 1-2 поверху) практично у всіх районах міста. Коли з'явиться вода на верхніх поверхах будинків і централізоване водопостачання буде відновлено у штатному режимі, поки що сказати неможливо (треба вирішити чимало питань та усунути купу проблем).

Для забезпечення водою мешканців верхніх поверхів будинків в районах міста з низьким тиском води, Чернігівводоканал звернувся до управляючих компаній Чернігова з проханням встановити в сміттєприймальних камерах крани для розбору води. І в більшості будинків такі крани вже встановлені.

У зв'язку з цим підвезення води на території міста Чернігова буде припинено.

Прохання до мешканців верхніх поверхів набирати воду в точках розбору, створених у будинках.

У разі відсутності точки розбору води в будинку, або поруч з вашим будинком, підприємство просить звертатися до міського комунального контакт-центру, або ж за телефоном аварійно-диспетчерської служби підприємства:  0800-50-50-51.

Нагадуємо: поки що коллцентр приймає дзвінки від містян на тимчасові номери. Проте, роботи ведуться, і вже за кілька днів очікуємо відновлення роботи звичної для чернбагатоканальної лінії з номером, що починається на 0-800. Слідкуйте за оголошеннями на цьому сайті, у ЗМІ та на сторінках комунальних підприємств у соцмережах.

 

 

Прес-служба Чернігівської міської ради за інф. комунальних підприємств міста

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!