Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
7 березня 2022 р.

Увечері 6 березня та у ніч на 7-ме російські війська здійснювали обстріл житлових об’єктів та цивільної інфраструктури Чернігова

+4

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7

Увечері 6 березня та у ніч на 7-ме російські війська здійснювали обстріл житлових об’єктів та цивільної інфраструктури у м. Чернігів.

Інформує ГУ ДСНС в області.

Постраждали школи №№19 та 20. У школі №20 пожежі через обстріли не було. У школі №19 сталося загорання. Травмовано 1 особу. На місці працювали підрозділи ДСНС.

Протягом останньої доби (з 6 до 7 березня) в області ліквідовано 12 пожеж. З них 10 виникли через обстріли. Врятовано 13 осіб, 3 людини загинули, 2 травмовані.

Загалом з початку військових дій виникло 139 пожеж. З них 107 внаслідок обстрілів, 1 — з інших причин, пов’язаних з веденням бойових дій.

Підрозділи ГУ ДСНС в області цієї доби 2 рази залучалися для надання допомоги та проведення інших робіт. Всього з початку військових дій — 25 разів.

За інформацією АТ «Чернігівобленерго», через бойові дії без електропостачання залишаються 110 населених пунктів області. Відновлювальні роботи проводяться за можливості.

 

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!