Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
18 лютого 2022 р.

У місті Чернігові  22 лютого відбудеться комплексна перевірка системи оповіщення із запуском електросирен


Фото № 1

22 лютого 2022 року Департаментом з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської облдержадміністрації буде проводитися комплексна технічна перевірка територіальної автоматизованої системи централізованого оповіщення Чернігівської області з передачею всіх команд та учбових повідомлень цивільного захисту до керівного складу райдержадміністрацій, міськвиконкомів, територіальних громад та населення області.

  • О 10 годині буде проводитися перевірка територіальної автоматизованої системи централізованого оповіщення цивільного захисту з практичним централізованим (автономним) запуском сигнально-гучномовних пристроїв (сирен) та доведенням до населення навчальної інформації у сфері цивільного захисту через засоби масової інформації в м. Чернігові.

Уривчасте звучання сигнально-гучномовних пристроїв (сирен) буде тривати протягом 3 хвилин.

  • О 10 годині 05 хвилин на першому каналі Українського радіо для населення області буде передаватись учбове повідомлення за допомогою FM-передавачів в місті Чернігові
  • О 10 годині 05 хвилин для оповіщення населення м. Чернігова буде передаватись учбове повідомлення за допомогою радіостанції «Наше Радіо» на частоті 104.3 МГц.
  • О 10 годині 10 хвилин буде передаватись учбове повідомлення для мешканців міста Чернігова по проводовому радіо.
  • О 10 год. 05 хв. на місцевих каналах телебачення для населення міста також буде передаватись учбове повідомлення.

 

Крім того, з автоматизованого робочого місця відповідального чергового Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи  облдержадміністрації буде здійснена перевірка по мобільним телефонам груп абонентів підприємств міста Чернігова, силових структур, керівного складу міськвиконкому та депутатського корпусу міської ради.

 

За інф. Відділу з питань надзвичайних ситуацуій та цивільного захисту населення Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!