Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
9 лютого 2022 р.

Комунальники закликають водіїв не паркувати машини перед сміттєвими контейнерами


Фото № 1

Працівники комунального підприємства «Атп-2528» звертаються до автовласників з проханням паркувати машини у дворах багатоповерхівок взимку таким чином, щоб до сміттєвих контейнерів могли під’їхати сміттєвози та вивезти сміття. Найбільше нарікань у комунальників викликають адреси Пухова, 142-144 , 130-132, а також Пухова,111/ к.1, 1 Травня ,189-а, Бєлова, 18, Доценка, 12 і 11, Космонавтів, 4, Рокоссовського, 50, інформує підприємство на своїй сторінці в мережі Facebook.

За словами працівників КП «Атп-2528», автомобіль вагою 17,4 тонн забирає ще 9,6 тонн сміття. Тобто, загальна вага сміттєвозу - 27 тонн. Навіть кваліфікованому водію маневрувати взимку таким авто надзвичайно складно. Паркування сміттєвоза до деяких майданчиків забирає до 15 хвилин. Інколи взагалі не вдається під’їхати протягом дня, тому доводиться повертатись настумного. Як наслідок - перевитрати пального.

Тому комунальники переконливо просять водіїв обирати такі місця для паркування, які не заважатимуть комунальникам виконувати маневри і очищати Чернігів від сміття.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради 

Відео КП «Атп-2528»

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!