Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
5 січня 2022 р.

Олександр Ломако привітав зі 100-річним ювілеєм чернігівку Валентину Гуляй

+6
+3

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9

Секретар Чернігівської міської ради Олександр Ломако сьогодні, 5 січня, особисто привітав зі 100-річним ювілеєм чернігівку Валентину Панасівну Гуляй. На гостину до іменинниці завітали також голова міської ради ветеранів України Ірина Четвертак та директор департаменту соціальної політики міської ради Ірина Марчук.

Пані Валентині вручили подарунки та побажали їй і всій її великій родині міцного здоров’я та усіляких гараздів.

- З Новим роком та Різдвом, зі 100-річчям вашої іменинниці. Будьте всі здорові, нехай усі живуть так, щоб дожити до 100 років, - побажав їм з цієї нагоди Олександр Ломако.

Валентина Панасівна – учасниця війни, має загальний трудовий стаж 47 років, народила і виховала сімох дітей.

Сама вона народилася у великій родині, у 12 років залишилася без мами. Через проблеми з зором у 14 років була направлена до спеціальної школи в Чернігові. Згодом тут вийшла заміж. Працювала в УТОСі. Попри втрату зору, все життя Валентина Панасівна вела господарство, гарно готувала і вчила цьому інших, була активною і раділа життю, - розповіла її онука.

Валентина Гуляй нагороджена орденом «Материнська слава» ІІІ ступеня та медалями «Медаль материнства» І та ІІ ступенів. Зараз у неї 9 онуків та 11 правнуків, які кожного року в її День народження збираються разом.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!