Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
17 грудня 2021 р.

У Чернігові відкриваються ялинкові базари


Фото № 1

До Нового року залишилося всього два тижні – а це значить, що в Чернігові починають розгортатися ялинкові базари. Виконком міської ради прийняв вже кілька рішень про дозволи уповноваженому органу - КП «Паркування та ринок» - на укладення договорів про розміщення майданчиків з продажу новорічних ялинок і сосен на об’єктах благоустрою з майже двома десятками підприємців. 

Тож новорічні деревця на вулицях міста продаватимуться за такими адресами: проспект Миру, 207А, Льотна, 17А, Незалежності, 40А, біля зупинки Музична, біля Союзу на розі проспекту Миру – Героїв Чорнобиля та на проспекті Перемоги, 17, Незалежності, 12, Незалежності, 32, Рокосовського, 26 (біля Союзу), 1 Травня,163 (біля Екомаркету), Льотна,5(біля Кварталу), проспект Миру, 61 (маг.Квартал),Незалежності, 42, П’ятницька, 50 (біля ЦУМу), Рокосовського, 15 (біля маг. АТБ), Доценка, 19 (біля маг. Союз), Всіхсвятська, 2 (біля маг. Продукти).

Інші підприємці, які теж бажають здійснювати торгівлю ялинками та соснами на об’єктах благоустрою Чернігова, мають також оформити договори. Для цього передусім треба звернутися  до комунального підприємства «Паркування та ринок» за адресою вул. Шевченка, 33-А (тел. 60-44-53 (приймальня)).

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!