Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
14 грудня 2021 р.

У Чернігові зимові канікули у школах - з 25 грудня


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4

Зимові канікули у чернігівських школярів планово стартують з 25 грудня і триватимуть до 9 січня 2022 року. Тобто 24 грудня стане останнім днем навчання у школах Чернігова у цьому році.

Про це повідомив начальник управління освіти Чернігівської міської ради Василь Білогура на щотижневій розширеній нараді у міськраді сьогодні, 14 грудня.

За його словами, усі чернігівські школи працюють у штатному режимі. Динаміка захворюваності на Covid-19 постійно контролюється. Наразі на самоізоляції перебуває 11 класів в різних школах та 3 групи в дитячих садках. Відвідуваність у закладах освіти на рівні минулого тижня. Зокрема, у школах відсутні в середньому 15% дітей. 12% - зі слів батьків, відсутні через хворобу.

Температурний режим у всіх закладах відповідає нормам, хоча існують точкові проблеми. Зокрема, проблему в школі №2, де в кількох кабінетах з північної сторони будівлі було прохолодно, вирішили. У вихідні провели промивку системи опалення. У результаті температура повітря в класах підвищилася на 3 градуси і тепер відповідає нормам. Освітній процес там був відновлений вже з понеділка.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!