Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
13 грудня 2021 р.

10 днів до сесії: відбулося засідання Погоджувальної ради представників депутатських груп і фракцій

+2

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5

Погоджувальна рада узгодила список питань, які виносяться на розгляд 14 сесії Чернігівської міської ради VIII скликання. Сесійне засідання призначене  на 23 грудня.

Звертаючись до представників депутатських фракцій і груп, чернігівський міський голова Владислав Атрошенко анонсував, що до розгляду на сесії заплановано 20 питань. Вісім із них – земельні, тож потребують додаткової уваги депутатів, у тому числі й виїздів на місце. Решта ж запланованих проєктів рішень цієї сесії – по своїй суті технічні.

- Вивчайте у комісіях, опрацьовуйте, бажано знаходити консенсус ще до сесії, - висловив він загальне побажання щодо всіх питань.

Запропоновані депутатами додаткові пропозиції міський голова теж доручив розглянути в комісіях.

Одне додаткове питання озвучив і сам міський голова: про внесення змін до складу виконавчого комітету міської ради. Він запропонував ввести в склад виконкому Коптеля Іллю Геннадійовича, директора філії АТ «Укртелеком» у Чернігівській області. Можливість поспілкуватися з кандидатом, аби визначитися, у депутатів буде на засіданні кожної з постійних депутатських комісій.

Також на погоджувальній раді торкнулися питання про те, як і коли міський голова та депутати планують звітувати перед громадою за рік. Секретар міської ради Олександр Ломако проінформував присутніх, що в першому кварталі наступного року на комунальному телебаченні «Новий Чернігів» виходитимуть передачі, присвячені роботі депутатських комісій.

- У вигляді знайомства з депутатами, звіту про роботу. Тому готуйтеся, кожна комісія – а, можливо, і пофракційно зробимо – відзвітує про свою роботу, - анонсував він.

Про звіт міського голови Владислав Атрошенко повідомив: хоч і є регламентом визначений термін, відповідно до якого цей річний звіт робиться в наступному році – за його наполяганням такого затягування не буде. Звіт готується вже на цьому тижні.  

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!