Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
16 листопада 2021 р.

Цього тижня у Чернігові стартує масове опитування гостей міста


Фото № 1

З 18 листопада, тобто вже з четверга цього тижня, у Чернігові стартує опитування серед гостей нашого міста. Про це повідомляє Управління культури та туризму Чернігівської міської ради. Мета цього опитування -  більш якісна подальша робота над усім тим, що Чернігів пропонує туристам. Серед запитань в анкеті для відвідувачів міста - про їх вік, вподобання, що влаштовує і що вимагає удосконалення, скільки грошей лишають у місті і на що витрачають.

Безпосередньо опитування буде проводитися студентами Чернігівської політехніки, які спілкуватимуться з туристами  в інформаційному центрі, кав’ярнях, готелях та найбільш відвідуваних туристичних локаціях. Планують провести кілька сотень таких інтерв'ю. Також буде відкрита гугл-форма для дистанційного опитування і частково анкети будуть залишені у готелях та кав'ярнях. Триватиме опитування до 10 грудня.

Те, що Чернігів нарощує свою привабливість для туристів, ілюструють дані про кількість приїжджих у Чернігові за жовтень, надані компанією Київстар за результатами Big Data аналізу. Відповідно до них, у цьому місяці Чернігів відвідали 46 566 українських і 5 348 іноземних туристів. 

Прес-служба Чернігівської міської ради
Сюжет телеканалу Дитинець

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!