Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
20 жовтня 2021 р.

У Чернігові визначили оператора автоматизованої системи обліку оплати проїзду у міських автобусах

+3

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6

За результатами конкурсу у Чернігові визначили оператора автоматизованої системи обліку оплати проїзду у міському пасажирському автомобільному транспорті.

Засідання конкурсного комітету під головуванням заступника міського голови Віктора Геращенка відбулося 19 жовтня.

До управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку Чернігівської міської ради, як організатора конкурсу, надійшла пропозиція від одного претендента - ТОВ «Чернігівська транспортна компанія».

Вивчивши подані документи, які були у повному комплекті та відповідали затвердженим вимогам, та заслухавши презентацію претендента, конкурсний комітет проголосував за визнання даного претендента переможцем цього конкурсу.

Передбачається, що впровадження електронного квитка у пасажирському автомобільному транспорті Чернігова, з метою підвищення якості та ефективності надання послуг із перевезень пасажирів, запрацює на початку 2022 року. Це ще один крок до модернізації громадських перевезень у місті. З впровадженням електронного квитка буде можливим підрахунок реальної кількості перевезених осіб.

Крім того, наприкінці цього року завершуються договори на перевезення пасажирів в автобусах громадського транспорту. Тож наразі вже йде підготовка до проведення конкурсу серед перевізників. Згідно з його правилами, на визначений час у перевізників повинні бути підписані угоди з оператором автоматизованої системи обліку оплати проїзду щодо встановлення в автобусах валідаторів для зчитування електронного квитка.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Відеосюжет телеканалу "Дитинець"

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!