Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
1 жовтня 2021 р.

У Другій міській лікарні облаштовують пандус (ДОДАНЕ ВІДЕО)

+8
+5

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10
Замінені вікнаЗамінені вікна

У внутрішньому дворі Другої міської лікарні розпочаті роботи з будівництва пандусу. Вікно, яке знаходиться на першому поверсі, буде демонтовано. Замість нього встановлять двері для виходу на ґанок, який також облаштують будівельники. З ґанку, під невеликим кутом, буде спускатись та виходити на пішохідну доріжку пандус. Будівництво пандусу дозволить маломобільним групам населення спокійно заїжджати на перший поверх Другої міської лікарні.

За словами начальника Управління капітального будівництва В'ячеслава Почепа, облаштування пандусу входить у великий проєкт, який передбачає термомодернізацію всієї будівлі лікарні, зокрема, її утеплення, заміну вікон тощо.

- Загальна вартість робіт перевищує 140 мільйонів гривень і розбита на кілька черг. На даний момент, окрім зведення пандусу, у лікарні замінюють вікна, а також утеплюють частину медичного закладу. Назвати точну дату закінчення всіх робіт по термомодернізації лікарні складно, адже все буде залежати від можливостей міського бюджету у наступні роки, - розказав В'ячеслав Почеп.  



Прес-служба Чернігівської міської ради

Відеосюжет телеканалу "Дитинець"

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!