Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
14 вересня 2021 р.

Міські дитячо-юнацькі клуби за місцем проживання провели дні відкритих дверей

+6
+3

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9

“Юніор”, “Юність”, “Чайка”, “Фортуна” та ще 13 клубів за місцем проживання 11 вересня провели День відкритих дверей для вихованців та батьків.

Всі ці клуби входять до складу комунального закладу “Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання”. Вихователі, педагоги та тренери організовують активне дозвілля дітей та підлітків у позашкільний час. Тут можна танцювати, займатися спортом, вивчати англійську або опановувати образотворче, декоративно-ужиткове мистецтво, при чому все це безкоштовно.

Клуб за місцем проживання “Юніор”, розташований в мікрорайоні Масани, орієнтований на спортивне виховання дітей та молоді. День відкритих дверей розпочався з показових виступів.  В інших клубах також провели майстер-класи, різноманітні естафети, міні-квести. На сьогоднішній день такі заклади розташовані у всіх мікрорайонах Чернігова, фінансуються вони з міського бюджету. У 8 з них останнім часом зробили капітальні ремонти. На черзі клуб за місцем проживання “Чайка”, який планують відремонтувати в наступному році.

Ознайомитися з переліком всіх дитячих клубів за місцем проживання і видами занять

Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання в соцмережах: https://www.facebook.com/groups/center.dozvillia

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Відео телеканалу "Новий Чернігів"

 

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!