Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
26 серпня 2021 р.

Нагороди та вітання від міського голови отримали видатні чернігівці

+5
+2

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8

На початку 10 сесії Чернігівської міської ради VIII скликання, яка відбувається 26 серпня, чернігівський міський голова Владислав Атрошенко вручив орден «За мужність і відвагу» чернігівцю Василенку Олександру Володимировичу, військовослужбовцю добровольчого батальйону "Донбас", майору, заступнику командира другої штурмової роти. Нагородження здійснене за представленням громадської організації "Сприяння розвитку Лисичанська" з нагоди 7-ї річниці визволення міста Лисичанськ від незаконних бандформувань, а цей орден є вищою нагородою об'єднання громадян "Країна". Наш земляк відзначений ним за мужність і відвагу, самовідданість і зразкове виконання службового обов'язку, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України в зоні ООС.

Також міський голова вручив почесну грамоту Чернігівської міської ради та виконавчого комітету Петренко Ользі Михайлівні, вчительці української мови та літератури ЧЗШ 1-3 ступеня № 28, яка увійшла до ТОП-50 найкращих вчителів України.

Принагідно Владислав Атрошенко публічно привітав нашу землячку, олімпійську чемпіонку Олену Костевич з присвоєнням їй звання «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України». Вітання отримав і художній керівник та головний диригент академічного симфонічного оркестру «Філармонія» Чернігівського філармонічного центру Микола Сукач, який був нагороджений  орденом «За заслуги» I ступеня.

Присутні в сесійному залі нагородили видатних чернігівців бурхливими оплесками.

Також міський голова привітав усіх співгромадян з Днем Незалежності України, який вся країна відзначала напередодні.


 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!