Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
6 серпня 2021 р.

Що цікавого приготували для чернігівців цими вихідними

Цієї суботи, 7 серпня, в Чернігові у сквері ім. Богдана Хмельницького о 17.00 год. відбудеться "Мамапікнік до Всесвітнього тижня грудного вигодовування" у рамках культурно-просвітницького проєкту «СhAC». Фахівці молодим батькам розповідатимуть корисну інформацію про грудне вигодовування, про щеплення для малечі. Мами дізнаються про те, як завжди мати гарний вигляд. Для малечі працюватимуть аніматори, підготували шоу мильних бульбашок та перегляд мультфільму "Тайна КОКО" просто неба.

Також на імпровізованій сцені скверу Б.Хмельницького відбудеться майстер-клас з брейкдансу, для молодих батьків проведуть «Безбар’єрну екскурсію на колесах», яка розпочнеться біля великого фонтану у цьому сквері. Маршрут проходитиме через Красну площу до Михайлівської церкви.

О 21-й годині усі бажаючі запрошуються на екскурсію Мар´їним гаєм від випускниці Школи амбасадорів, яку проведуть з елементом театралізованості.

На галявині, ліворуч від Палацу урочистих подій (вул. Пушкіна, 15) о 21.15 год. відбудеться показ кінофільму просто неба. Цього разу демонструватимуть драматичну комедію, в основу якої лягла реальна історія французького аристократа й бізнесмена Філіпа Поццо ді Борго.

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!