Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
27 липня 2021 р.

Владислав Атрошенко доручив відповідальним особам підготуватись до святкування 30-річчя Дня незалежності України


Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3

На ранковій нараді 27 липня чернігівський міський голова Владислав Атрошенко доручив секретарю ЧМР Олександру Ломако та начальнику управління культури та туризму Олександру Шевчуку відповідально поставитись до організації святкування 30-річчя незалежності України. За словами міського голови, необхідно заздалегідь узгодити організаційні питання з Чернігівською ОДА з приводу запрошення до міста артистів, а також не затягувати у часі офіційні святкові заходи.

- 30-річчя незалежності нашої держави – є визначним святом для всіх українців. Тому треба відповідально поставитись до організації святкування цієї ювілейної дати. Нам необхідно об’єднати зусилля з відповідними відділами Чернігівської обласної державної адміністрації та зробити це свято цікавим та змістовним для чернігівців і гостей міста. Обов’язково треба мінімізувати у часі всі офіційні заходи, які стосуються покладання квітів, святкових промов тощо. Люди не мають стояти на сонці по півтори години на подібного роду заходах. 10 хвилин – це той максимум, який треба відвести на ці речі. Решту ж часу чернігівці та гості міста мають витрачати на більш цікаві події, які будуть відбуватись у різних локаціях Чернігова. Що стосується всіх робіт по місту, які проводяться на сьогоднішній день, то з цього приводу хочу звернутись до головних розпорядників: управління ЖКГ та управління капітального будівництва. Ми ніколи не займались «штурмовщиною» та показухою, це моя принципова позиція. Тому поспішати завершити якісь роботи до свята ми не будемо. У першу чергу, ми маємо бути зосереджені на якості виконання робіт, а не на швидкості. У той же час – до свята у нас ще є місяць часу, тому ті роботи, які ми можемо завершити, потрібно завершити. Максимум уваги прошу приділити реконструкції гарматної алеї на Дитинці. До цієї роботи треба віднестися з максимальною відповідальністю, - підкреслив міський голова.  

Також Владислав Атрошенко доручив начальнику управління капітального будівництва Вячеславу Почепу замінити огорожу біля будівлі колишнього банку по вул. Музейна,8, яка знаходиться на нижній частині Валу. Після реконструкції цієї будівлі у ній мають зробити музей Чернігова.

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!