Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
9 липня 2021 р.

Владислав Атрошенко подякував власникам ЦУМу за облаштовану площу напроти торгового центру

+19
+16

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7
Фото № 8
Фото № 9
Фото № 10
Фото № 11
Фото № 12
Фото № 13
Фото № 14
Фото № 15
Фото № 16
Фото № 17
Фото № 18
Фото № 19
Фото № 20
Фото № 21
Фото № 22

Чернігів невпинно змінює свій вигляд на краще. Кожного року у місті з’являється все більше відремонтованих та реконструйованих просторів – доріг, тротуарів, парків, скверів, дворів та вулиць. Чернігівський соціально відповідальний бізнес також крокує у ногу з часом і дбає про зовнішній вигляд власних підприємств та територій біля них.

Сьогодні, 9 липня, відбулось урочисте відкриття відновленої площі біля ЦУМу, реконструкція якої була здійснена за рахунок власників торгового центру.

Міський голова Владислав Атрошенко виступив з вітальним словом на честь цієї події і подякував підприємцям за такий внесок у розвиток Чернігова.

- Моя мета присутності на цьому заході полягає у тому, що я, як міський голова, хочу зробити місто Чернігів найчистішим, найзручнішим і найкрасивішим містом в Україні, незважаючи на досить низький економічний потенціал міста та області. Але для здійснення цієї мети потрібні кошти.

Сьогодні для того, щоб мати високу якість робіт, ми залучаємо професійних проектантів та будівельників з інших міст, у тому числі зі столиці. Моя задача – популяризувати дії тих бізнесменів, які не шкодують своїх коштів на розвиток нашого рідного міста. Власники ЦУМу вклали близько чотирьох мільйонів гривень у благоустрій цієї площі. І я хочу привітати власників з таким рішенням і подякувати за цей внесок у розвиток інфраструктури міста. На мою думку, це добра тенденція, яку треба продовжувати. Буде добре, якщо інші місцеві підприємці будуть брати приклад з власників ЦУМу. Якщо нас почують на цьому заході власники «Львівської майстерні шоколаду», які бажають збудувати літній майданчик біля свого закладу, то я б хотів, щоб вони об’єдналися з бізнесменами, які знаходяться від виїзду з Обласної ради до вул. Київської, і власними силами облаштували цю ділянку тротуару.

Тому ще раз дякую власникам ЦУМу, які витратили власні кошти і зробили Чернігів трошки кращим. А  на зекономлені чотири мільйони бюджетних коштів ми можемо, наприклад, купити додатковий тролейбус для міста або зробити ще один скейт-парк чи облаштувати пару майданчиків для вигулу собак, - відзначив міський голова. 



Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!