Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
9 липня 2021 р.

Олена Костевич у складі збірної України змагатиметься на ХХХІІ Олімпійських іграх у Токіо


Фото № 1
Фото № 2

Почесна громадянка Чернігова, Олімпійська Чемпіонка та Заслужений майстер спорту України Олена Костевич увійшла до складу Олімпійської збірної України.

Олімпійські ігри, які триватимуть з 23 липня по 8 серпня 2021 року в японській столиці, для Олени стануть п’ятими. На її спортивному рахунку є золото і бронза Олімпійських ігор, золото і срібло чемпіонатів світу, неодноразові перемоги на чемпіонатах Європи, інших престижних змаганнях.

Тож будемо сподіватись, що Олімпіада в Токіо-2020 принесе титулованій чернігівській спортсменці нові перемоги, а також усім українським олімпійцям.

Поіменний склад Олімпійської збірної команди України для участі в ХХХІІ Олімпійських іграх був затверджений 7 липня на засіданні Виконкому Національного олімпійського комітету України за поданням національних федерацій, згідно з міжнародною й національною системою відбору.

Україну на найголовнішому спортивному форумі чотириріччя представлятимуть 158 олімпійців у 25 видах спорту (30-ти дисциплінах). Наші спортсмени виступатимуть у бадмінтоні, боксі, боротьбі вільній (та жіночій) греко-римській, важкій атлетиці, велоспорті (шосе, трек, маунтенбайк), веслуванні академічному, веслуванні на байдарках і каное (веслувальному слаломі), гімнастиці спортивній, гімнастиці художній, дзюдо, карате, кінному спорті, легкій атлетиці, плаванні, плаванні артистичному, стрільбі з лука, стрільбі кульовій, стрибках у воду, стрибках на батуті, сучасному п'ятиборстві, тенісі, тенісі настільному, триатлоні та фехтуванні.

Олена Костевич змагатиметься за першість у трьох вправах з кульової стрільби. Бажаємо успіхів та перемог!

Прес-служба Чернігівської міської ради

 

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!