Офіційний веб-портал
Чернігівської міської ради

Сайт працює у тестовому режимі. Попередня версія сайту
Знайти
24 червня 2021 р.

На вулиці Котляревського з 25 червня – перекриття руху у зв’язку з аварією на підземних мережах

+4

Фото № 1
Фото № 2
Фото № 3
Фото № 4
Фото № 5
Фото № 6
Фото № 7

На вул. Котляревського в Чернігові виникли явища, які свідчать про імовірну розгерметизацію підземних мереж. А саме, на ділянці проїжджої частини в 30 метрів - 6 місць просідання ґрунту й навіть провалів асфальтного покриття. Ці просідання збільшуються, що свідчить про можливу загрозу подальшого руйнування дороги і навколишньої інфраструктури.

Щоб цьому запобігти, комунальне підприємство «Чернігівводоканал» за дорученням міста відзавтра розпочне аварійно-ремонтні роботи на цій вулиці.  У зв’язку з необхідністю їх проведення сьогодні, 24 червня, виконком міської ради на позачерговому засіданні дав цьому підприємству дозвіл на перекриття руху на ділянці вул. Котляревського від пр. Миру до вул. П’ятницької з 25 червня по 15 липня.

- Ми не знаємо ще на 100%, чи це мережі саме Водоканалу. Можливо, й ТЕЦ чи ще чиїсь. Оскільки є загроза руйнації, Водоканал почне роботу і ми по ходу цих робіт з’ясуємо. Я прошу робити фото- і документальну фіксацію виконаних робіт, щоби потім власник мереж компенсував їх вартість, - зазначив на засіданні виконкому міський голова Чернігова Владислав Атрошенко.

Також він доручив по можливості скоротити строк робіт і, відповідно, перекриття руху – оскільки у місті в літній період і так багато перекритих ділянок доріг.

Як нам уточнили в КП «Чернігівводоканал», сьогодні працівники цього підприємства для діагностування пошкоджень залили кілька кубометрів води в провал, що утворився в асфальті на дорозі. Ця вода не затримувалася, а зразу пішла вниз - тобто просідання дороги пов’язане з досить великого об’єму пустотою під або поряд із нею. Точніше стане відомо тільки після розриття місця просідань.

 

У зв’язку з перекриттям ділянки вул. Котляревського відбудуться зміни в русі громадського транспорту.

Автобуси міського маршруту № 27 «Олександрівка – Лікеро-горілчаний завод» будуть рухатися по вулицях С. Русової, П’ятницькій, Котляревського і далі – за своїм маршрутом у прямому та зворотному напрямках.

Зупинки «вул. Котляревського» та «Готель Градецький» автобусним маршрутом № 27 обслуговуватись не будуть.

Просимо врахувати це при плануванні своєї поїздки та заздалегідь виходити на найближчу зупинку. Довідки щодо змін у русі громадського транспорту - за телефоном 675-013.

 

 

Прес-служба Чернігівської міської ради

Анонси та оголошення

Онлайн трансляції
Бюджет участі
Місто легенд
Створення ОСББ
Чернігів, купуй рідне!